Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

No chance a million chances...!



Για δεύτερη συνεχή χρονιά Πρόγραμμα για την ενδυνάμωση των γυναικών στην Αθήνα!


Για δεύτερη συνεχή χρονιά υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία ο νέος κύκλος ψυχό-εκπαιδευτικού προγράμματος στην Αθήνα από τη W.I.N. HELLAS με την ευγενική υποστήριξη του Schwarzkopf στο πλαίσιο του Παγκόσμιου προγράμματος  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Million Chances».
Η Πρόεδρος και Ιδρύτρια της ΜΚΟ W.I.N. Hellas κα Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου δηλώνει: 

«Το πρόγραμμά μας για την ενδυνάμωση των γυναικών, για μια ακόμη χρονιά, σημειώνει μεγάλη συμμετοχή. Αυτό μας επιφορτίζει με μεγάλη ευθύνη, καθώς είναι πολλές εκείνες που προσβλέπουν σ’ εμάς για βοήθεια και υποστήριξη. Ταυτόχρονα, η ανταπόκριση όλων όσων συμμετέχουν μας δίνει ώθηση για να συνεχίζουμε δυναμικά το πολυετές έργο μας, αναζητώντας διαρκώς νέα σχέδια δράσης που θα δώσουν στις γυναίκες τη δυνατότητα να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια».
Οι εκπρόσωποι του Προγράμματος Million Chances στην Ελλάδα αναφέρθηκαν ακόμη μια φορά στον στόχο του προγράμματος που είναι να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ζωή της, να μετατρέψει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της σε προσωπική και επαγγελματική πραγματικότητα. Τονίζοντας ότι: «Το Million Chances θα συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά όλα αυτά τα όνειρα και στο μέλλον, μέσω πολλών ακόμη ενεργειών κοινωνικής προσφοράς».

Ο νέος κύκλος των 15 εβδομαδιαίων σεμιναρίων, ξεκίνησε με την ανταπόκριση του κοινού να κρίνεται ιδιαίτερα υψηλή. 
Τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν και δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.