Ο Mike Sabag, δημιουργός της Saryna Key ήρθε στην Ελλάδα...!


Mike Sabag, ιδρυτής της Saryna Key, του brand που φροντίζει με πολλαπλά οφέλη τα μαλλιά
Mike Sabag
Beauty, Hair products, από την Ε. Κάντζα, 30/03/2017

«Ο Mike Sabag μοιράστηκε τις γνώσεις, την ιστορία του και την  έμπνευσή του με τις Ελληνίδες beauty editors»

Όλα ξεκίνησαν από ένα all day event που είχε κάτι εντελώς ξεχωριστό:

Άρωμα shea butter ανάμεικτο με τη θετική αύρα του Mike Sabag,   εμπνευστή και δημιουργού της Saryna Key, της εταιρείας που ξέρει πραγματικά πώς να φροντίζει τα μαλλιά μας.
Στο event αυτό. οι beauty editors είχαν την τύχη να αισθανθούν τις ευεργετικές ιδιότητες του θαυματουργού βουτύρου στα μαλλιά τους, αλλά και την αγάπη του δημιουργού του brand για υγιή, μεταξένια μαλλιά.
Στην ολοκαίνουρια Ακαδημία της Hairpro (αποκλειστικού αντιπροσώπου της Saryna Key στην Ευρώπη), όπου θα εκπαιδεύονται από δω και στο εξής επαγγελματίες από τον χώρο της κομμωτικής προκειμένου να έχουν σφαιρική γνώση για όλες τις σειρές του brand και τη σωστή εφαρμογή τους, ο χαρισματικός Mike μοιράστηκε την ιστορία του, τις  γνώσεις του, αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά του για τη δημιουργία σειράς styling και βαφών με την ποιότητα της SarynaKey.
Η  Saryna Key δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη για τη γυναίκα και την υγεία των μαλλιών της. Οι πέντε ολοκληρωμένες σειρές του brand, που σύντομα θα κυκλοφορήσουν όλες στα ράφια των κομμωτηρίων, δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες που έχουν τα γυναικεία μαλλιά.

Προϊόν βαθιάς έρευνας του Mike Sabag, η Saryna Key δεν είναι απλά ένα brand, αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία που βασίζεται στην αισθητική, τη φύση, τα έξυπνα συστατικά και το ακαταμάχητο άρωμα. Η  πεποίθηση  του δημιουργού,  ότι μόνο όταν δεν παρεμβαίνεις στη σύσταση ενός φυσικού προϊόντος μπορείς να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητές του και να ανακαλύψεις τα πολλαπλά του οφέλη, ήταν εκείνη που τον βοήθησε να φτάσει στο «κλειδί της Saryna για υγεία και ομορφιά».
Γνωρίζοντας καλά τον πολύτιμο καρπό shea και τις πολλαπλές του εφαρμογές ο Mike προχώρησε πρόσφατα στη δημιουργία προϊόντων και για το σώμα, ενώ η αστείρευτη δημιουργικότητά του τον οδηγεί τώρα να εστιάσει στη δημιουργία σειράς προϊόντων styling.

Κάθε νέο του βήμα θα φτάνει πάντα και στην Ελλάδα από την εταιρεία Hairpro που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Saryna Key Europe.

CosmeticsDelux: "Ήμουν ανάμεσα στις τυχερές που ένιωσαν τη μαγική φροντίδα των προϊόντων της Saryna Key, με αποτέλεσμα να γίνω φανατική οπαδός του brand. Από το μοναδικό άρωμά τους, μέχρι τη μεταξένια απαλότητα που άφησαν στα μαλλιά μου, όλα τα προϊόντα της Saryna Key, έγιναν must have hair products που εμπιστεύομαι απόλυτα. Προσωπικά, τα συστήνω ανεπιφύλακτα!"