𝐸𝓋𝒾𝑜𝓁 - Ημιμαραθώνιος Αθήνας!

Healthy tips, Lifestyle. από την Ε. Κάντζα, 15/03/2017
ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ EVIOL ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
 Αγαπάμε να τρέχουμε, να μοιραζόμαστε και να προσφέρουμε γιατί αγαπάμε τη ζωή!

Ο αυθεντικός Μαραθώνιος ήταν μόνο η αρχή.
Ζεσταινόμαστε  για να μετατρέψουμε τα χιλιόμετρα σε μέτρα και στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 19 Μαρτίου.  Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL ως επίσημος χορηγός και η ομάδα τους  θα είναι δίπλα μας και σε αυτόν τον αγώνα, στηρίζοντας σταθερά τις αξίες που ενώνουν όλους μας:τις αξίες της υγείας και της καλής ζωής που εξασφαλίζονται από τη σωστή διατροφή και γιγαντώνονται μέσα από τον αθλητισμό.

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL θα βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος, με ένα περίπτερο αφιερωμένο σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η ζωή είναι μια υπέροχη διαδρομή και θέλουν να απολαύσουν κάθε μέτρο της. Σε όλους όσους γνωρίζουν πραγματικά τι σημαίνει “I love Life”.
Στο περίπτερο αυτό, όλοι μαζί, θα υποδεχθούμε τους «ήρωες - δρομείς»που δεν αφήνουν τίποτα στη μέση, που βάζουν στόχο να τερματίσουν και το πετυχαίνουν πάντα!
Επίσης, μετά τον τερματισμό, όσοι το επιθυμούν, θα φωτογραφηθούν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο photobooth ώστε να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα χαμόγελα γίνεται για να στηρίξουμε τους «Γιατρούς του Κόσμου». 
Στόχος όλων μας θα είναι να στηρίξουμε την οργάνωση με το χαμόγελό μας  για να συνεχίσουν ακόμα πιο δυναμικά το σημαντικό τους έργο!
Επίσης, στο περίπτερο του EVIOL θα βρίσκεται και η επιστημονική ομάδα των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, με το γυμναστή της, για να μας δώσει συμβουλές για καλή φυσική κατάσταση, για να έχουμε ενέργεια, απόδοση και ισορροπία σε ό,τι κάνουμε.
Το "παρών" θα δώσουν οι αγαπημένοι μας Ντορέττα Παπαδημητρίου και Κώστας Μαρτάκης, οι οποίοι με τη θετική τους ενέργεια θα μας βάλουν για τα καλά στον ολοζώντανο κόσμο των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL.

Τρέξτε και ακολουθήστε μας #ΗerοΑmongΗeroes !
Για να μπορούμε στο τέλος κάθε ημέρας να κοιτάζουμε κάθε υπέροχο, γεμάτο λεπτό που ζήσαμε με όλη μας τη δύναμη και να αισθανόμαστε νικητές.