Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

bioten Lip Balms & Hand Creams: Φροντίζουν για τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

bioten Hand Creams

Η ομορφιά κρύβεται στις λεπτομέρειες και το μόνο που χρειάζεται για μια ξεχωριστή εμφάνιση είναι ένα ακαταμάχητο χαμόγελο και τα απαλά, περιποιημένα χέρια! Τα bioten Lip Balms και Hand Creams είναι τα απόλυτα must haves για κάθε
γυναικεία τσάντα, καθώς προσφέρουν φυσική περιποίηση σε κάθε στιγμή της ημέρας. 
Προτιμάς τα χείλη σου στη φυσική τους λάμψη ή για σένα στυλ σημαίνει να παίζεις με τις πιο έντονες αποχρώσεις κραγιόν του φθινοπώρου; Σε κάθε περίπτωση, η ενυδάτωση και θρέψη της ευαίσθητης επιδερμίδας των χειλιών αποτελεί σημαντικό βήμα της περιποίησης του προσώπου και η καινοτόμα σειρά bioten Lip Balm, εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά όπως aloe vera, κερί μέλισσας και βιταμίνη Ε, αναζωογονεί τα χείλη αφήνοντάς τα βελούδινα. Τα bioten Lip Balms διαθέτουν φυσικά φίλτρα UVA/ UVB για να προστατεύουν τα χείλη από την ηλιακή ακτινοβολία όλο το χρόνο, ενώ η τεχνολογικά προηγμένη και αποτελεσματική φόρμουλα περιποίησής τους προσφέρει εντατική θρέψη ενάντια στο κρύο του χειμώνα. Διαθέσιμα σε έξι διαφορετικές εκδοχές για την κάθε ανάγκη: “Hydrate my lips!” για μακράς διάρκειας ενυδάτωση, “Shine my lips!” για φυσική ροζ λάμψη, “SOS my lips!” για καταπραϋντική δράση και θρέψη στα ξηρά και ταλαιπωρημένα χείλια, “Sun protect my lips!” με δείκτη SPF 25, “Freshen up my lips!” με άρωμα καρπούζι και “Revitalise my lips!” με σύμπλεγμα εσπεριδοειδών φρούτων. 
bioten Hand Creams

Με ιδιαίτερο manicure ή απόλυτα φυσικά, τα βελούδινα χέρια πλαισιώνουν υπέροχα το πρόσωπο σε κάθε κίνηση και κερδίζουν την πρώτη εντύπωση σε κάθε χειραψία. Πώς να τα διατηρείς απαλά και ενυδατωμένα; Με τη σειρά bioten Hand Creams, ενισχυμένη με προηγμένες φόρμουλες και συμπλέγματα βιταμινών, σε τρεις διαφορετικές εκδοχές για κάθε τύπου δέρματος. Η bioten Xpress Absorb, η go – to επιλογή για κανονικά-μικτά δέρματα, προσφέρει άμεση ενυδάτωση στα χέρια με ultra ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται αμέσως. Η bioten SOS ανακουφίζει άμεσα τα σκασμένα χέρια, χάρη στην ενισχυμένη σύνθεση με 100% φυσικό Argan oil, ενώ για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες, η κρέμα χεριών bioten Repairing Hand Cream, με 100% φυσικά συστατικά, μέλι και έλαιο macademia επαναφέρει άμεσα την ελαστικότητα των ιστών. 
bioten Lip Balms
Τα προϊόντα bioten αντλούν τη δύναμή τους από τη φύση και προσφέρουν μια ολιστική περιποίηση στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος, χάρη στις ενισχυμένες φόρμουλες με συστατικά φυσικής προέλευσης (κατά 90%), χωρίς paraben, paraffin και colorants (0%).
Αναζητήστε τα στα super-market και τα καταστήματα καλλυντικών και ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει στο biotencosmetics.com!