Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

MIA Aesthetics® #LoveYourSelf

Η νέα καμπάνια της MIA Aesthetics® #LoveYourSelf


Η Έλενα Χριστοπούλου και η Mία Χραμά φωτογραφήθηκαν μαζί στα πλαίσια του #LOVEYOURSELF, μιας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένης καμπάνιας που οργανώνει η MIA Aesthetics® με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Youtube Link: https://www.youtube.com/watch?v=gGHMKWMuEe8

Μπείτε στο website https://www.miaaestheticsgreece.com/loveyourself, διαβάστε λεπτομέρειες για τους όρους του διαγωνισμού και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας ακόμα μία δήλωση αγάπης για τον εαυτό σας!

To Iνστιτούτο Αισθητικής & Ιατρικής Κοσμετολογίας ΜΙΑ Aesthetics® συμπράττει με την Έλενα Χριστοπούλου, έχοντας έναν κοινό στόχο, την αγάπη, την φροντίδα και στήριξη των γυναικών και συγκεκριμένα των γυναικών που για λόγους υγείας πάσχουν από αλωπεκία φρυδιών.

Σύνθημά μας είναι
η κάθε γυναίκα να αγαπήσει τον εαυτό της.

Στόχος μας είναι να συντελέσουμε σε αυτό, να σας φροντίσουμε και να σας κάνουμε να νιώθετε ακόμα πιο όμορφες.

Έτσι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η  ΜΙΑ Aesthetics® με την στήριξη της Έλενας Χριστοπούλου, μιας προσωπικότητας που πρεσβεύει για εμάς το σύμβολο της σύγχρονης γυναίκας και της ομορφιάς, ξεκινούν τον διαγωνισμό #LOVEYOURSELF, μια ενέργεια στήριξης με αγάπη και σεβασμό για κάθε γυναίκα που πάσχει από απώλεια τριχών στην περιοχή του φρυδιού.

10 από τις συμμετέχουσες θα κερδίσουν μια δωρεάν εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών από την ιδιοκτήτρια των Ινστιτούτων ΜΙΑ Aesthetics® σε Έλλάδα και Γερμανία και βραβευμένη "Expert of Micropigmenation" Mia Chramas.  Με την εν λόγω εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών των ΜΙΑ Aesthetics®, αποκαθίστανται αισθητικά το/τα σημεία με απώλεια τριχών ενώ  είμαστε σε θέση να σχηματίσουμε εξ΄αρχής ένα φρύδι, το οποίο δεν διαφέρει σε σχήμα και χρώμα από ενα κανονικό.

Η μέθοδος που θα εφαρμοστεί είναι η MIA#Black Diamond Blading®,  και αποτελεί την πιο εξελιγμένη εφαρμογή στον σχεδιασμό φρυδιού τρίχα-τρίχα η οποία πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο στα Ινστιτούτα ΜΙΑ Aesthetics®, με ειδικό εργαλείο απο Διαμάντι προσφέροντας το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα