Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέα σειρά αποσμητικών Fa Pink Passion!

Η προστασία κι η φρεσκάδα που χρειάζεσαι όλη μέρα, έχουν άρωμα ροζ τριαντάφυλλο!

Το Fa σε ταξιδεύει στον ειδυλλιακό κόσμο των αισθήσεων με τη νέα σειρά αποσμητικών Fa Pink Passion με άρωμα ροζ τριαντάφυλλου! Τώρα έχεις ένα αποσμητικό που σου  φτιάχνει την διάθεση και σε προκαλεί να ερωτευτείς με το γλυκό του άρωμα!

Η νέα σειρά αποσμητικών Fa Pink Passion παρέχει 48ωρη προστασία από την κακοσμία και θα την βρεις σε Roll-On & Spray με υπέροχα γλυκό και σαγηνευτικό άρωμα από ροζ τριαντάφυλλο. Το Fa Deodorant Roll-on Pink Passion, είναι
αντιιδρωτικό αποσμητικό με τεχνολογία αρωμάτων η οποία ενεργοποιείται με την κίνηση και την υγρασία,  προστατεύει από τον ιδρώτα και την κακοσμία έως και 48 ώρες. Το Fa Deodorant Spray Pink Passion με σύμπλεγμα ενεργών συστατικών, δρα άμεσα κατά των βακτηρίων που προκαλούν οσμές, δεν περιέχει άλατα αλουμινίου, δεν αφήνει σημάδια και διαρκεί έως και 48 ώρες. Η σειρά Fa Pink Passion είναι δερματολογικά ελεγμένη και είναι η Νο.1 σειρά αποσμητικών Fa στην Ευρώπη.



Ταξίδεψε κι εσύ στον αισθησιακό κόσμο των αρωμάτων με τη νέα σειρά αποσμητικών Fa Pink Passion με ροζ τριαντάφυλλο!








Ανακαλύψτε την σειρά αποσμητικών Fa και επιλέξτε μεταξύ Roll-On και Spray για προστασία που διαρκεί με άρωμα ροζ τριαντάφυλλο:



Fa Deodorant Roll-on Pink Passion 50 ml
Αντιιδρωτικό αποσμητικό
Ενεργοποιείται με την κίνηση & την υγρασία
Προστασία που διαρκεί έως και 48 ώρες





Fa Deodorant Spray Pink Passion 150ml
Αποτελεσματικό με τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία
Προστασία που διαρκεί 48 ώρες
Δεν αφήνει σημάδια
0% άλατα αλουμινίου

Spray ακριβείας