Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

WINTER SALES ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ McARTHURGLEN


WINTER SALES ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ McARTHURGLEN
ΑΠΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen! Από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, όλα όσα αναζητάτε από τα αγαπημένα σας brands για να
ανανεώσετε το στυλ σας βρίσκονται στον απόλυτο προορισμό για έξυπνο shopping, με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στις ήδη μειωμένες τιμές που απολαμβάνετε όλο το χρόνο. Το shopping συνεχίζεται και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, αφού τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.

Καλά νέα και για τους μικρούς φίλους του McArthurGlenAthens! Κάθε Σάββατο 11:00 - 15:00, για όλη την περίοδο των εκπτώσεων, στον πρώτο όροφο θα λειτουργεί το Παιδικό Εργαστήριο. Η ομάδα του My Playce θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά: χειροτεχνίες με χρώμα, πηλό και glitter, ζωγραφική και δημιουργικά παιχνίδια.

Έχοντας ανακαλύψει όλα τα fashion trends στις εκπτώσεις, μην παραλείψετε να ολοκληρώσετε τη βόλτα σας στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, με στιγμές χαλάρωσης για όλη την οικογένεια στα εστιατόρια και καφέ του εκπτωτικού χωριού!

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr το facebook.com/McArthurGlenAthens και το  instagram.com/mcarthurglenathens/

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking