Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ένα μοναδικό beauty party αφιερωμένο στις #passionistas από την Amway!


Ένα μοναδικό beauty party
αφιερωμένο στις #passionistas από την Amway!

#AmwayHellas #ArtistryStudio #Passionista
Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, τo Beauty Killed The Beast μετατράπηκε σε υπέροχο beauty loft για να φιλοξενήσει τις beauty #passionistas της Αθήνας: Συντάκτριες γυναικείων περιοδικών, lifestyle δημοσιογράφους αλλά και bloggers! Οι glamorous εμφανίσεις, η μουσική και η party διάθεση των καλεσμένων, χάρισαν στην υπέροχη βραδιά τον κοσμοπολίτικο αέρα της Νέας Υόρκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σειρά μακιγιάζ Artistry Studio NYC Edition, με έμπνευση από τα χρώματα και τις εικόνες της Νέας Υόρκης, η οποία είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που λατρεύουν την ομορφιά, την περιπέτεια, τη μουσική και τα ταξίδια.  Με την πολύτιμη βοήθεια από επαγγελματία makeup artist οι καλεσμένες ανακάλυψαν τη χρωματική παλέτα που τους ταιριάζει, πειραματίστηκαν με τα νέα χρώματα και τις υφές, γνώρισαν τις καινοτομίες του brand και έδωσαν χρώμα στο δικό τους ασπρόμαυρο πορτραίτο.


Σε ένα ολόχρυσο δωμάτιο, διακοσμημένο αποκλειστικά για να φιλοξενήσει την premium σειρά περιποίησης Artistry Supreme LX, οι καλεσμένες ανακάλυψαν την υπέροχη υφή της και γνώρισαν τα πολύτιμα συστατικά της, που δεν είναι άλλα από το αποκλειστικό Σύμπλεγμα CellEffect24 και τα εκχυλίσματα βλαστοκυττάρων της Gardenia Grandiflora. Τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων της συγκεκριμένης σειράς συμβάλλουν στην ενίσχυση της ικανότητας της επιδερμίδας να ενεργοποιείται, ενώ παράλληλα την ενδυναμώνουν και της επιτρέπουν να λειτουργεί σαν να ήταν έως και 15 χρόνια νεότερη! Στον ίδιο χώρο, οι σειρές περιποίησης Artistry Youth Xtend & Artistry Hydra-V συμπλήρωναν την αισθητηριακή εμπειρία των παρευρισκόμενων.


Η βραδιά περιλάμβανε και μαθήματα bartending, μιας και οι κυρίες δημιούργησαν το δικό τους signature cocktail με βάση το XS Power Drink Orange Kumquat Blast, το οποίο απόλαυσαν με φόντο εικόνες ουρανοξυστών! Οι υπέροχες παλέτες, οι αξεπέραστες υφές, η καινοτομία των προϊόντων, τα mascara και τα lip balms για ombre αποτέλεσμα, μάγεψαν για μια ακόμη φορά τις beauty passionistas οι οποίες δεν  σταμάτησαν στιγμή να φωτογραφίζουν και να ανεβάζουν stories στα social media!



Γίνετε κι εσείς μια passionista, χάρη στις σειρές προϊόντων της Amway, οι οποίες διατίθενται αποκλειστικά μέσω των διανομέων της Amway. Επισκεφτείτε σήμερα την ιστοσελίδα  www.amway.gr για περισσότερες πληροφορίες ή για να βρείτε έναν διανομέα.