Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Walk for Wishes // World Wish Day @Athens



Φαντάσου την ευχή ενός παιδιού να δυναμώνει με κάθε δικό σου βήμα...
Περπατάμε μαζί με τον Οργανισμό Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στις 28 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής! Ένας «μπλε» περίπατος
μέχρι την Πύλη του Αδριανού.

Location: Θησείο
Date: 28/4/2018 18:00 - 22:00

Ο φιλανθρωπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής την Κυριακή 29 Απριλίου μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Όπως κάθε χρόνο, καλούμε τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να περπατήσει μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές μας, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish”. 
                                                                                                                                                            
Με αφετηρία το σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου στις 6:00μ.μ. και τερματισμό στην Πύλη του Αδριανού, θα στείλουμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες. Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, θα φωταγωγηθεί στα χρώματα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) η Πύλη του Αδριανού και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εορτασμού.

Φέτος, η συμμετοχή σας στον περίπατο είναι ΔΩΡΕΑΝ και αποτελεί ευγενική χορηγία της  L'Oréal Hellas, Υπερήφανου Υποστηρικτή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον Περίπατο Ευχών και
βοηθήστε μας να μεταμορφώσουμε τις ζωές ακόμα περισσότερο παιδιών!

Walk-For-Wishes!
* κάνετε share #worldwishday & #makeawishgreece

#makeawishgreece #makeawish #hope #strength #joy #wishes #powerofawish #worldwishday #walkforwishes
Facebook Tag & Mention: @MakeAWishGreece
Instagram Tag & Mention: @makeawish.greece