Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

K Max Milano για εντυπωσιακά μαλλιά

Beauty, Hair care


Δεν είναι λίγες οι φορές, που θέλουμε τα μαλλιά μας να φαίνονται πυκνότερα, πιο πλούσια, εντυπωσιακά. Και, πάλι, δεν είναι λίγες οι φορές που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε γι΄αυτό.

Τώρα όμως, υπάρχει κάτι που μας δίνει τη λύση άμεσα και αποτελεσματικά σε
30, περίπου, δευτερόλεπτα.

                                                 





Το KMax Milano, καλύπτει άμεσα τα αραιά, αδύναμα και λεπτά μαλλιά, χαρίζοντας ένα πλούσιο και πυκνό αποτέλεσμα και να σας εξηγήσω πώς.
Οι μικροΐνες  του KMax Milano  αποτελούνται από φυσική Κερατίνη υψηλής ποιότητας, της ίδιας πρωτεΐνης που συνθέτει τα μαλλιά μας, μαγνητίζονται από το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών και παραμένουν  σταθερά συνδεδεμένες μέχρι το επόμενο λούσιμο. Έτσι απλά, το KMax Milano έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών με αραιά, λεπτά ή αδύναμα μαλλιά, χαρίζοντάς τους άμεσα και φυσικά, εντυπωσιακή πυκνότητα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα! 
Παρακολουθήστε το video που ακολουθεί για να σχηματίσετε μια πληρέστερη γνώμη.




Δεν είναι όλες οι μικροΐνες ίδιες!


Οι μικροΐνες KMax Milano από φυσική κερατίνη υψηλής ποιότητας είναι ολόιδιες με τα φυσικά μαλλιά!

Οι μικροΐνες φυσικής κερατίνης του KMax Milano Hair Fibers παρασκευάζονται από φυσικό, αγνό, παρθένο μαλλί και έτσι αναμειγνύονται τέλεια με τα μαλλιά σας, χωρίς να γίνονται ποτέ αντιληπτές, όσο κοντά και αν πλησιάσει κανείς!

Υπάρχουν, όμως, άλλες «μικροΐνες» που κατασκευάζονται από ψαροκόκαλα, από νύχια ζώων, από βαμβάκι, από φυτά ή από συνθετικό πολυέστερ! Οι «μικροΐνες» αυτές υστερούν σε φυσικότητα και «αποτέλεσμα» σε σχέση με τις μικροΐνες KMax Milano, καθώς δεν μπορούν να «κλειδώσουν» επάνω στα μαλλιά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δείχνουν αφύσικες και «ψεύτικες», ενώ μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό στο δέρμα, ακόμα και τριχόπτωση!

Μόνο με τις φυσικές, βιολογικές ίνες KMax Milano, που δεν περιέχουν χημικά, είστε ασφαλείς και η εικόνα σας είναι απόλυτα φυσική και πυκνή!
Το KMax Milano έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών με αραιά, λεπτά και άτονα μαλλιά.
Το KMax Milano είναι διαθέσιμο σε 9 φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών! Ιδανικό για την κάλυψη της αραίωσης, της «φαρδιάς χωρίστρας», ακόμα και για την κάλυψη της «ρίζας»! Απλά, θα σας ενθουσιάσει!

KMax Milano Hair Perfect Kit

Το KMax Milano Hair Perfect Kit προσφέρει τέλεια εφαρμογή των μικροϊνών KMax Milano και απόλυτα σταθερό κράτημα, προστατεύοντας από τον αέρα, την υγρασία και τον ήλιο!