Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Beauty, Lifestyle, Tips

Όσο και αν αγαπάμε τις μηχανικές συσκευές καθαρισμού, υπάρχει ένα νέο δημοφιλές εργαλείο. Το σφουγγάρι konjac! Διαβάστε για να μάθετε όσα χρειάζεστε για αυτό το μικρό καθαριστικό.

1. Φυσικό και Βιώσιμο
Προερχόμενο από τη ρίζα ενός φυτού από τις τροπικές περιοχές της Ανατολικής Ασίας, το σφουγγαράκι Konjac είναι 100% φυσικό και δημιουργημένο από φυτικές ίνες. Σε αντίθεση με άλλα αξεσουάρ καθαρισμού, δεν περιέχει καθόλου βλαβερά πρόσθετα που περιέχονται στα συνθετικά προϊόντα μπάνιου. Επιπλέον, καθώς είναι 100% βιοδιασπώμενο μπορεί να λιπασματοποιηθεί μαζί με φρούτα, λαχανικά και φυτικά κατάλοιπα.


2. Γλυκό και Απαλό
Με κρέμα ή ένα gel καθαρισμού, το σφουγγαράκι απομακρύνει περισσότερο μακιγιάζ και ρύπους από τον καθαρισμό μόνο με τα χέρια. Απίθανος, βαθύς καθαρισμός! Η απαλή του υφή είναι ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα και το κάνει τέλειο για καθημερινή, ήπια απολέπιση. Είναι επίσης απίθανο για την απομάκρυνση των ξηρών σημείων που μερικές φορές είναι δύσκολο να αφαιρέσουμε χωρίς να ερεθίσουμε την επιδερμίδα.

3. Τέλεια Λάμψη
Η υγιής λάμψη είναι πάντα στην κορυφή της λίστας στις επιθυμίες για την επιδερμίδα μας. Καθώς το σφουγγαράκι konjac είναι τέλειο για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αφήνει την επιδερμίδα σας λεία και λαμπερή. Μπορεί να μην έχει το ίδιο αποτέλεσμα με έναν καθαρισμό όμως όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο πιο ορατά θα είναι τα αποτελέσματα.


4. Πολυχρηστικό
Το σφουγγαράκι konjac εφευρέθηκε από τους Ιάπωνες αγρότες που αρχικά το χρησιμοποιήσαν για το μπάνιο των μωρών τους λόγω της απαλής του υφής. Χρησιμοποιήσετε το σε όλο το σώμα σας για επιπλέον βαθύ καθαρισμό, ειδικά σε προβληματικά σημεία όπου εμφανίζετε ακμή.

5. Καθαρό
Αν και μερικά σφουγγαράκια είναι αντιβακτηριακά, δεν έχουν την ικανότητα να αυτοκαθαρίζονται. Σιγουρευτείτε ότι καθαρίζετε και ξεπλένετε το σφουγγαράκι σας πριν τη χρήση και αντικαταστήστε το κάθε μήνα.

Πηγή: gr.oriflame.com