Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ

            
ΤΟ 1 ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΑΣ

Το να βρούμε κίνητρο να πάμε στο γυμναστήριο μερικές φορές είναι αδύνατο. Όλοι το παθαίνουμε. Μέσα σε όλα όμως υπάρχει ένα απλό κόλπο που θα σας παρακινήσει: ο φίλος της γυμναστικής.

ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΑΔΑ
Το κλειδί της κινητοποίησης βρίσκεται στο να ανακαλύψετε μια ρουτίνα στην οποία μπορείτε να δεσμευτείτε – μόνο τότε θα μπείτε στον δρόμο για την επιτυχία! Και ποιος καλύτερος τρόπος από το να το κάνετε μαζί με έναν φίλο σας. Κάποιον που θα σας προκαλεί, θα σας παροτρύνει και θα διασκεδάζετε ακόμα και όταν η γυμναστική είναι το τελευταίο πράγμα που έχετε διάθεση να κάνετε.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΑΙΡΙ
Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο να βρείτε κάποιον να γυμνάζεστε μαζί οπότε η επιλογή είναι το πρώτο βήμα για ένα υγιές μέλλον. Όταν επιλέγετε το ταίρι σας προσπαθήστε να είναι κάποιος καλύτερος από εσάς και με υψηλότερο επίπεδο δέσμευσης. Έτσι θα παίρνετε μία φιλική ώθηση και θα οι προπονήσεις σας θα περάσουν στο επόμενο επίπεδο!

Εάν αισθάνεστε ότι το κίνητρό σας το έχετε αλλά χρειάζεστε έναν νέο λόγο για να πάτε στο γυμναστήριο, επιλέξτε το άτομο εκείνο που σας χρειάζεται περισσότερο από ότι εσείς – δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να βοηθάμε κάποιον να κατακτήσει τον στόχο του! Θα αντλήσετε μεγάλη ικανοποίηση καθώς και πολλές ώρες γυμναστικής γιατί γνωρίζετε ότι στηρίζονται επάνω σας.

If no one in your circle is at all interested in working out, challenge yourself to find a partner elsewhere. Search for different workout forums and groups online, or ask the person at work who is always carrying a workout bag if you can join them.
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ – 3 ΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟI 
Όταν βρείτε το ταίρι σας βγάλτε ένα πρόγραμμα και δεσμευθείτε σε αυτό! Σας δίνουμε τρεις απλές ιδέες για να κάνετε την αρχή:

1. Θέστε μικρούς, κοινούς στόχους μαζί. Δοκιμάστε επίσης και μια μεγαλύτερη πρόκληση που κανένας σας δεν έχει κάνει ξανά, όπως ένας αγώνας δρόμου!
2. Πάρτε έναν προσωπικό εκπαιδευτή για δύο – έτσι θα μοιράζεστε την εμπειρία αλλά και το κόστος!
3. Καθώς προβλέπεται πολλή… κούραση, συμφωνήστε στο πως θα επιβραβεύετε τον αυτό σας όποτε πετυχαίνετε κάποιον από τους στόχους σας. Μία νυχτερινή έξοδος ή κάποια αγορά είναι τέλειες ιδέες. Επιπλέον, θέστε ρεαλιστικούς στόχους. Είναι εύκολο να στοχεύετε σε κάτι μεγάλο αλλά τίποτα δεν είναι τόσο απογοητευτικό όσο η αίσθηση ενός ανέφικτου στόχου.