Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

The art of gifting



Fashion, Lifestyle, Travelling, Christmas gifts

Αυτά τα Χριστούγεννα ταξιδέψτε, δημιουργώντας τις πιο ωραίες αναμνήσεις!


Η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έφτασε!
Ταξίδια, συναντήσεις με φίλους και αγαπημένους, πράγματα που παίρνουμε μαζί μας για να συνοδέψουν όλες τις στιγμές μας και να κάνουν τις εμφανίσεις μας ξεχωριστές.

Έτσι, όπου και αν ταξιδέψουμε,
η Samsonite μας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια, προσφέροντάς μας μοναδικές προτάσεις δώρων για εμάς τις ίδιες ή τους αγαπημένους μας,  μαζί με τις πιο όμορφες αναμνήσεις.
Γιατί στο ταξίδι δεν έχει σημασία μόνο ο προορισμός αλλά η διαδρομή και οι αναμνήσεις που παίρνεις μαζί σου! Όπως και το πού επιλέγεις για να τις "μεταφέρεις"! 
Ας δούμε, τις προτάσεις της.

Για εμάς, τις γυναίκες... 
Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί η σωστή ισορροπία όταν ψάχνουμε την τέλεια τσάντα για εμάς ή το τέλειο δώρο για κάποια φίλη αγαπημένη. Κάτι που θα διευκολύνει την καθημερινότητά μας στο γραφείο, χωρίς να μας στερεί την  κομψότητα  και το στυλ που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει. Κάτι μοντέρνο, με στυλ και ποιότητα, "χρώμα" και πολυτελή κατασκευή.


Με λίγα λόγια, όλα όσα χαρακτηρίζουν τις τσάντες Samsonite και -φυσικά- τις  πρακτικές & κομψές Miss Journey και Satiny (τσάντες & backpacks), που θα λατρέψετε με την πρώτη ματιά. Διατίθενται σε νέα χρώματα!
Για τον άνδρα ...
Για τον άνδρα που ταξιδεύει και είναι συνέχεια σε επαγγελματικά meetings, θα σας προτείνουμε το νέο backpack XBR Laptop, σε εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες, ή το Zenith Laptop Backpack, σε μαύρο χρώμα μαζί με το πορτοφόλι της συλλογής. Όποιο και αν του προσφέρετε, θα το λατρέψει.






Και η χρυσή πινελιά στο ταξίδι μας

Οι βαλίτσες SCure DLX μαζί με την Spark Sng τσάντα είναι μια ιδανική επιλογή για να συνοδεύσει τα ταξίδια μας είτε σε ένα σαλέ είτε σε μια κοσμοπολίτικη πόλη, ίσως- στο ταξίδι των ονείρων μας. Αναμφισβήτητα το must αυτής της περιόδου είναι οι συλλογές SCURE DLX και Uplite σε μαύρο χρώμα με λεπτομέρειες σε λαμπερό χρυσό.
Πάντως, σίγουρο είναι πως, ό,τι και αν επιλέξετε, θα εντυπωσιάσετε όπου και αν πάτε.
COSMETICSDELUX: Η δική μας επιλογή;  Miss Journey και Satiny ! Για αρχή, ...

FFGROUP.COM