Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Selena Gomez: δάκρυα για τη Γυναίκα της Χρονιάς του Billboard


Selena Gomez: δάκρυα, μάχες και κάθαρση για τη Γυναίκα της Χρονιάς του Billboard

"Νομίζω πως η Francia πρέπει να πάρει αυτό το βραβείο. Μου έσωσε τη ζωή, νιώθω απίστευτα τυχερή" είπε η πρώην βασίλισσα του Instagram και ευπώλητη Λατίνα Σελένα Γκόμεζ.


Celebrities
Η 25χρονη Γκόμεζ βραβεύθηκε ως η Γυναίκα της Χρονιάς για το 2017 από το μουσικό περιοδικό Billboard και όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το τρόπαιο θυμήθηκε την περιπέτεια υγείας της και τον ήρωα στη ζωή της, τη Francia Raisa.

Το συγκεκριμένο τίτλο έχουν κατακτήσει ήδη οι Madonna, Beyonce, Taylor Swift, Pink, Ciara κ.ά. Μιλώντας στο τεύχος που συνοδεύει και τη βράβευση της, η Γκόμεζ,  μίλησε για την κατάθλιψη, το άγχος, την μάχη της με το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο (ΣΕΛ), την αυτοάνοση πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2013 και τις αλλαγές στη ζωή της.
"Χρειάζομαι τη μοναξιά" λέει ανάμεσα σε πολλά η Γκόμεζ που πλέον είναι ξανά μαζί με τον εφηβικό έρωτα της, τον Τζάστιν Μπίμπερ ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές και followers της. Mιλώντας για όλα, από το κέντρο αποκατάστασης που μπήκε το 2014 και το 2016 στην μεταμόσχευση νεφρού που της χάρισε τη ζωή, η Γκόμεζ είναι εξομολογητική.
"Ξέρεις πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική με όλα όσα ακούω. Η κοινωνία σε διδάσκει να τιμάς και να σέβεσαι τους ανθρώπους γύρω σου. Αλλά πρέπει πρώτα να εκτιμάς τον ίδιο σου τον εαυτό και αυτό το κατάφερα μετά από πέντε χρόνια. Αποσύρθηκα, έμεινα μόνη, πάλεψα, πόνεσα. Αλλά νομίζω ότι τελικά όλη αυτή η διαδικασία με έκανε να νιώθω ικανοποίηση με αυτό που είμαι σήμερα" λέει.
Τα 129 εκατομμύρια που την ακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια στο Instagram συμφωνούν.



Πηγή: cnn.gr