Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ L' ERBOLARIO


Beauty, Gifts

Ονειρεμένα δώρα για όλη την οικογένεια


Αυτές τις γιορτές επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες ή αυτό που θα θέλατε να δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Για τις γυναίκες που αγαπούν το μαγικό άρωμα της Πασχαλιάς, η νέα σειρά
Lillà Lillà είναι το κατάλληλο δώρο για να τις μεταφέρει σε κήπους ήρεμους, ονειρεμένους!


Για όσες αγαπούν το βαθύ μπλε του Λουλακιού, το μυστήριο, το όνειρο και τη νύχτα, η νέα σειρά Indaco θα σαγηνεύσει της αισθήσεις με το έντονο και μεθυστικό της άρωμα. H Iris με το γλυκόπικρο άρωμά της φέρνει μήνυμα ελπιδοφόρο, όπως και η Ελληνίδα Θεά στην οποία οφείλει τ’ όνομά της, είναι προάγγελος καλών ειδήσεων, ένα πανέμορφο, μυρωδάτο ουράνιο τόξο.  Οι λουλουδάτες νότες σε συνδυασμό με τις  φρέσκες και πιπεράτες μυρωδιές του 3 Rosa, ένα μπουκέτο από αρώματα γλυκά και πιπεράτα μαζί, αποτελεί ένα ρόδινο Δώρο, αφιερωμένο στην αιώνια θηλυκότητα, την πιο λυρική, την πιο ρομαντική. Οι νεότερες ηλικίες θα λατρέψουν το γλυκό και ανάλαφρο άρωμα του Tra i Ciliegi ενώ οι ονειροπόλες κάθε ηλικίας που προτιμούν νότες ζεστές και γλυκές, θα ξεχωρίσουν με το Papavero Soave, μία αγαπημένη αρωματική σειρά εμπνευσμένη από τις κατακόκκινες φλογάτες παπαρούνες που ανάβουν στους αγρούς μας.
Για τους άνδρες, που αγαπούν το ιδιαίτερο, πιπεράτο και φρέσκο άρωμα η σειρά L’ Erbolario Uomo αποτελεί το κατάλληλο δώρο. Όσοι προτιμούν μυρωδιές διάφανες, σαφείς και καθάριες θα αγαπήσουν το Assenzio , ενώ σε εκείνους που αρέσει το δυνατό και τολμηρό άρωμα του κέδρου, θα ταιριάξει το  Ginepro Nero.
Για τα παιδιά, το πιο όμορφο δώρο είναι η σειρά Giardino dei Piccoli με προϊόντα για την προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας τους, που θα δώσει χαρά σ’ εκείνα αλλά και στους γονείς
Για τα κατοικίδια, η σειρά Giardino Dengli Amici Fedeli θα τους χαρίσει τη φροντίδα που χρειάζονται.
 
Στην L' Erbolario, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για μαγικά Χριστούγεννα, με υπέροχα δώρα