Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

B.U. Live Radio Events

 
Event

Πλήθος κόσμου στα B.U. Live Radio Events στα υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

με guest star τον Βαγγέλη Κακουριώτη!

 Εκατοντάδες κορίτσια παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις του B.U., του αγαπημένου νεανικού αρώματος,  που έγιναν στα
υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην Πάτρα και στο εμπορικό κέντρο AVENUE αντίστοιχα.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου η καρδιά του B.U. χτυπούσε δυνατά στην Πάτρα στο υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Περιβόλα. Εκεί, εκατοντάδες νεαρές γυναίκες παραβρέθηκαν σε ένα μοναδικό B.U. live radio show με το τοπικό ραδιόφωνο Ρυθμός 94,9. Special guest star ήταν ο brand ambassador του B.U. Βαγγέλης Κακουριώτης, ο οποίος μετά την αποκλειστική συνέντευξη στον σταθμό στην Ρούλα Νικολέττα, γνώρισε τις νεαρές Vkators από κοντά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε τις αγαπημένες τους συσκευασίες B.U..

Δυο εβδομάδες αργότερα, το B.U. βρέθηκε και στο υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στο εμπορικό κέντρο Avenue. Για ακόμη μια φορά το αγαπημένο νεανικό άρωμα έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα εορταστικό B.U. Absolute Me live radio show παρέα με τον Sfera 102,2 και τη ραδιοφωνική παραγωγό Βερίνα Ευαγγέλου. Εκεί υποδέχτηκαν τον Βαγγέλη Κακουριώτη για μια μοναδική συνέντευξη, ενώ αργότερα ακολούθησε το προγραμματισμένο meet & greet, όπου φωτογραφήθηκε με τις fans του και υπέγραψε συσκευασίες B.U. που είχαν φροντίσει να προμηθευτούν από νωρίς οι VKators.

Στις  δυο εκδηλώσεις πρωταγωνιστές ήταν φυσικά τα σετ δώρων B.U., και κυρίως το limited edition σετ δώρου για το B.U. Absolute Me, το οποίο κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε ένα μεταλλικό κουτί, με το απόλυτο pop Icon της γενιάς του και brand ambassador του B.U., Βαγγέλη Κακουριώτη, να κοσμεί το καπάκι του σετ δώρου.

 #bu