Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Λεύκανση Δοντιών τις γιορτές, για εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Lifestyle

Τα λευκά Χριστούγεννα θέλουν και λευκά δόντια. Μάθετε εδώ πως να αποκτήσετε γρήγορα αστραφτερό χαμόγελο στις γιορτές

Γιορτινό quiz: τι είναι λευκό τα Χριστούγεννα; Το χιόνι, οι κουραμπιέδες, η γενειάδα του Αϊ-Βασίλη, τα δόντια σας… ή μήπως όχι το τελευταίο; Αν η οδοντοστοιχία σας έχει χάσει την αστραφτερή της όψη εδώ και καιρό, τώρα είναι η ώρα να τη βοηθήσετε να ξαναδεί «άσπρη μέρα». Τώρα που έρχονται Χριστούγεννα!


Ο χρόνος είναι… χρώμα
Τσάι, καφές, αναψυκτικά, κρασί… άφησαν για τα καλά τις χρωστικές τους στα δόντια σας όλη τη χρονιά και σιγά-σιγά έκαναν τη χρωματική παλέτα του στόματός σας να κινείται στους τόνους του κίτρινου και του μπεζ. Όσο πέρναγαν οι μέρες, τόσο το άσπρο δόντι ξέξασπρο σάς εγκατέλειπε οριστικά. Είδατε βέβαια τη φθορά ήδη από το ξεκίνημά της αλλά η αλήθεια είναι ότι συνήθως αμελούμε τα προβλήματα μέχρι να φτάσουν στο απροχώρητο. Λίγο το τρέξιμο με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις, λίγο ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος, λίγο που δεν κοιταζόσασταν και καθημερινά στον καθρέφτη, κι έγινε πια η «ζημιά». Όμως οι δικαιολογίες τέλος! Μπορεί το βαρύ πρόγραμμά σας να χωρούσε μερικά άλλοθι για την κιτρινισμένη σας οδοντοστοιχία αλλά το πρόγραμμα των Χριστουγέννων δεν αφήνει περιθώριο αναβολών. Όχι, η λεύκανση δεν μπορεί ή μάλλον δεν πρέπει να περιμένει.
Χαρούμενη, λευκή πρωτοχρονιά!
«Από ’δω και από ’κει» Αυτό είναι το slogan των Χριστουγέννων κάθε χρόνο, αφού δεν μένουμε στιγμή στο σπίτι. Βόλτες στη γιορτινή αγορά, πάρτι, ρεβεγιόν, επισκέψεις, συναυλίες, το «έξω» έχει την τιμητική του. Ακόμα και αν προτιμήσουμε τη ζεστασιά του σπιτιού όμως, όλο και κάποιοι φίλοι και συγγενείς θα χτυπήσουν το κουδούνι για Christmas κουβεντούλα, λίγο ζεστό κρασί και κανένα μελομακάρονο. Ηθικό δίδαγμα; Τα Χριστούγεννα θα μας βρουν μαζί με κόσμο. Πολύ κόσμο! Και έτσι η ατημέλητη εμφάνιση είναι στα κατηγορηματικά ΟΧΙ. Το να βάλουμε όμως τα καλά μας δεν έχει καμία μα καμία αξία αν δεν προνοήσουμε για τη συνολικότερη εικόνα μας. Και μέσα σ’ αυτή, είναι και το αστραφτερό, υγιές χαμόγελο. Φανταστείτε το κοντράστ των δοντιών σας με το ολόλευκο ντεκόρ Λαπωνίας στην καθιερωμένη selfie στο εμπορικό κέντρο. Δεν είναι και το ιδανικό σενάριο, είναι;
Κάντε ό,teeth χρειάζεται και γρήγορα
Έστω και στο παρά πέντε, έστω και μία ανάσα μακριά από τα Χριστούγεννα, το θαύμα της λαμπερή οδοντοστοιχίας μπορεί να γίνει. Τι τις κάνουμε άλλωστε τις γιορτινές ευχές αν δεν πιάνουν τόπο; Το σημαντικό είναι να ξεκινήσετε άμεσα -αφού τελειώσετε το διάβασμα, βέβαια. Το τι είδους λεύκανση θα διαλέξετε, αυτό εξαρτάται από εσάς. Σίγουρα η επιλογή να κάτσετε στην οδοντιατρική καρέκλα για λεύκανση με λέιζερ είναι μία λύση. Επειδή όμως την αποτελεσματικότητα πολλοί αγάπησαν, τη δαπανηρότητα ουδείς, υπάρχει και ένας άλλος πιο εφικτός τρόπος για κατάλευκα δόντια και μάλιστα, από την άνεση του σπιτιού σας… για την ακρίβεια του νιπτήρα σας. Το καθημερινό βούρτσισμα με Whitening Toothpaste, της FREZYDERM έστω και αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν για τις Γιορτές, θα κάνει τη διαφορά στην κιτρινίλα των δοντιών σας. Πολύ απλά γιατί η σύνθεση αυτής της οδοντόπαστας είναι προηγμένη, αφού στηρίζεται στη σύγχρονη τεχνολογία micro-silica των πατενταρισμένων κόκκων πυριτίου που εξασφαλίζει τη μέγιστη λευκαντική και καθαριστική δράση, χωρίς όμως να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών. Με άλλα λόγια και θα εξαλείψει τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες και θα σας προστατεύσει από πλάκα κι τερηδόνα. Τελικά, γίνονται όντως θαύματα τις Γιορτές! Αν πάλι είστε τύπος της τελευταίας στιγμής, υπάρχει ο «από μηχανής θεός» Instant Whitening Toothpast η σωτήρια λύση για άμεση λεύκανση έστω και στις 31, στις 23:59. Με μοναδικό συνδυασμό ειδικής μπλε χρωστικής και κόκκων πυριτίου, χαρίζει άμεσο και ορατά λευκότερο αποτέλεσμα, επίσης χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών.
Μην αφήσετε το κίτρινο να γίνει το χρώμα των Γιορτών! Ξαναβρείτε τώρα το αστραφτερό σας χαμόγελο και αφήστε τους όλους να αναρωτιούνται τι είναι λευκότερο: το ντεκόρ Λαπωνίας ή το χαμόγελο της Σοφίας;

Πηγή: oralscience.frezyderm.c