Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

VALENTINA POUDRE, πέπλο από αιθέριες νότες


VALENTINA POUDRE

Αόρατο και διακριτικό, αγκαλιάζει απαλά την επιδερμίδα όπως ένα ρομαντικό και αισθησιακό πέπλο και την μετατρέπει σε πιο ελκυστική, πιο θηλυκή. Το Valentina Poudre, είναι
το νέο άρωμα της συλλογής Valentina και τυλίγει τις αισθήσεις με ένα μυστηριώδες πέπλο από αιθέριες νότες.

Με τo άρωμα Valentina Poudre, o Οίκος Valentino κάνει άμεση σύνδεση τον κόσμο της μόδας με τον κόσμο των αρωμάτων.
 


Ο Οίκος Valentino με τη δημιουργία του Valentina Poudre χρησιμοποιεί μια μαγική τέχνη με την οποία ντύνει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την αφήνει γυμνή. Δημιουργημένο από τον αρωματοποιό Aurélien Guichard, το άρωμα δίνει έμφαση στη φυσικότητα του γυμνού. Η συμφωνία από πούδρα τερακότας, σε συνδυασμό με τις κρεμώδεις floral νότες από Ίριδα και Tuberose, οι οποίες είναι αναμειγμένες με νότες από βανίλια και σανδαλόξυλο προσδίδουν τεράστιες διαστάσεις στη θηλυκότητα και στη γοητεία.

Το Valentina Poudre είναι εκλεπτυσμένο αλλά ταυτόχρονα και δυναμικό. Το στρογγυλό μπουκάλι σε nude απόχρωση, το οποίο είναι διακοσμημένο με ένα γλυπτό τρισδιάστατο λουλούδι, προβάλλει την αισθησιακή του γοητεία. Το άρωμα προστατεύει και εμπλουτίζει την επιδερμίδα, τιμώντας τις αιθέριες και ποιοτικές ιδιότητες του. Μία επιδερμίδα που κάθε γυναίκα θα ονειρευόταν.


#valentino