Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H TEXNH ΤΗΣ ΒΑΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ


Christophe Robin - Eπαγγελματίας καλλιτέχνης  στη βαφή των μαλλιών.
             
Το πάθος του Christophe Robin για τα χρώματα ξεκινά από την παιδική του ηλικία. Μακριά από την καθημερινότητα του ονειρεύεται την αίγλη και τη λάμψη. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 , όταν ήταν μόλις 19 ετών, αναστατώνει τον κόσμο των χρωμάτων. Μέσα από τις κορυφαίες τάσεις, οι οποίες συχνά αλλάζουν χρώμα, δημιουργεί μία καινούργια τάση που τον καθιερώνει στα πράγματα. Η βαφή των μαλλιών χάρη σ 'αυτόν γίνεται
ένα ουσιώδες στοιχείο του ενεργητικού της μόδας, πιο σημαντική και από την κομμωτική. Οι ημέρες που το χρώμα χρησίμευε για να κρύψει τα γκρίζα μαλλιά, είναι παρελθόν!

Προσωπικά ορόσημα

1971 : Γεννήθηκε σε ένα χωριό κοντά στο Troyes
1985 : Ως colorist , ανακαλύπτει το "πραγματικό και συναρπαστικό" εμπόριο.
1990 : Δουλεύει ως colorist στο Εlite μαζί με τα μεγαλύτερα αστέρια : Claudia Schiffer, Sybil Buck, Linda Evangelista, Catherine Deneuve, Andie MacDowell, Fanny Ardant, Emmanuelle Béart, Milla Jovovich, Jeanne Moreau, Uma Thurman, Chiara Mastroianni, Céline Dion, Tilda Switon, Faye Dunaway.
2004 : Expert στο βάψιμο των μαλλιών για τη L'Oréal Paris


"Δεν υπάρχει ομορφιά χωρίς υγιές χρώμα μαλλιών."

Christophe Robin και L'Oréal Paris

Η βαφή μαλλιών είναι βασικός πυλώνας της L'Oréal, του κόσμου των ειδικών, καθώς και μεγάλο πάθος του Christophe. Η αποστολή της L'Oréal Paris είναι η φροντίδα και η ομορφιά των μαλλιών. Σύμφωνα με τον Christophe, «Χωρίς υγιές χρώμα μαλλιών δεν μπορεί να είναι κάποιος ωραίος/α .» Η συνεργασία μεταξύ του Christophe Robin και της L'Oréal Paris είναι μία συμμαχία του μοναδικού ταλέντου του colorista και την τεχνογνωσία της L'Oréal, ώστε να παρέχει στις γυναίκες επαγγελματικές συμβουλές.


La coloration, geste beauté

Ο Christophe Robin παίρνει γρήγορα την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας , φωτογράφους και κινηματογραφιστές. Εργάζεται στη συνέχεια πάνω στα χρώματα ανάλογα με το φως και την επιθυμητή ατμόσφαιρα για την καλύτερη δυνατή εικόνα .

"Πέρα από τα λόγια, οφείλουμε να κατανοήσουμε τις προσδοκίες των γυναικών"