ΜΙΚΥΛΛΙΑΚΟ ΝΕΡΟ: ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΠιθανώς το έχετε δει στα καταστήματα, το έχετε ακούσει και το βλέπετε πλέον συχνά σε περιοδικά και site.
Τι είναι όμως το Micellar Water; Aς το γνωρίσουμε καλύτερα!


Τι είναι;
Το μικυλλιακό νερό είναι ένα υδατοειδές διάλυμα που περιέχει μία μεγάλη συγκέντρωση ήπιων καθαριστικών, μη ιονικών μικυλλίων. Τα μικύλλια μοιάζουν με λεπτά και αόρατα μικροσφαιρίδια που βρίσκονται ελεύθερα στο νερό.

Τι κάνει;
Το μικύλλιο λειτουργεί σαν μαγνήτης που έλκει τους ρύπους και προσκολλώνται στο βαμβάκι. Έτσι, ο καθαρισμός γίνεται με μηχανικό τρόπο, χωρίς να επιβαρύνεται το δέρμα με διαλυτικούς παράγοντες των ρύπων που μπορεί να το ερεθίσουν. Τα μικύλλια έχουν την δυνατότητα να απομακρύνουν εύκολα τους ρύπους από το δέρμα χωρίς ξέβγαλμα ή τρίψιμο. Εκτός από την καθαριστική του δράση, παράλληλα καταπραΰνει από τους ερεθισμούς προσφέροντας αντιφλεγμονώδη δράση και δεν αφήνει ακόμα και υπολείμματα από προϊόντα φαρμακευτικής αγωγής.

Πώς χρησιμοποιείται;
Πάρτε ένα κομμάτι από βαμβακερό ύφασμα ή βαμβάκι και εμποτίστε το με Micellar Water. Στη συνέχεια, καθαρίστε απαλά όλο το πρόσωπό σας με κυκλικές κινήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα μάτια και την περιοχή των χειλιών, αν το χρησιμοποιείτε για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ. Αυτό είναι.  Δεν χρειάζεται να το ξεπλύνετε. Απλά απολαύστε τη φρέσκια και καθαρή αίσθηση της επιδερμίδας.

Ποιοι τύποι δέρματος μπορούν να χρησιμοποιούν Micellar water;
Γενικά, οποιοσδήποτε τύπος δέρματος, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα και εκείνα με ακνεϊκή προδιάθεση.

Πρόταση COSMETICSDELUX
Το δοκιμάσαμε και μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις, έτσι σας το προτείνουμε:

Ac-Norm Micellar Water της FREZYDERM


To Ac-Norm Micellar Water της FREZYDERM, είναι ένα υδατικό διάλυμα με καταπραϋντική δράση που αποκαθιστά τη δερματική ευεξία στο ταλαιπωρημένο ακνεϊκό δέρμα, ώστε μειώνεται η αίσθηση «τραβήγματος».
Aφαιρεί αποτελεσματικά το σμήγμα και τα υπολείμματα των φαρμακευτικών προϊόντων ενώ παράλληλα, καταπραΰνει από τους ερεθισμούς και προσφέρει ενισχυμένη κερατολυτική
και αντιμικροβιακή δράση, μειώνοντας τη φλεγμονή.

Πηγή: frezyderm.gr #frezyderm