Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου SUNCARE BRONZING BEAUTY



To Καλοκαίρι κοντεύει να τελειώσει, αλλά, παρ' όλ' αυτά, για όσες από εσάς φεύγετε τώρα για διακοπές, ή
λατρεύετε την ηλιοθεραπεία, θα ήθελα να σας συστήσω μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με υψηλή προστασία και εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Περιγραφή

  • Προστατεύει τα επιδερμικά βλαστοκύτταρα από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία
  • Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αντιγηραντικές ιδιότητες
  • Για λαμπερό, χρυσαφένιο μαύρισμα που διαρκεί
  • Προστατεύει δραστικά από τη φωτογήρανση και τις αλλαγές στο DNA , ενώ ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στον ήλιο.
Η επαναστατική σύνθεση με προηγμένη τεχνολογία περιέχει τα ισχυρά πατενταρισμένα εκχυλίσματα PhytoCelltecTM Solar Vitis, MelanoBronze, Aquacacteen, CM – Glucan Granulate και RonaCare® Ectoin. Μειώνει τις φλεγμονές και τα κύτταρα που έχουν υποστεί ηλιακό έγκαυμα, ενώ προσφέρει προστασία στο DNA κι ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες.
Η αντηλιακή κρέμα προσώπου προσφέρει ευρέως φάσματος προστασία από τα επιβλαβή αποτελέσματα της ακτινοβολίας UVA και UVB, την ξηρότητα και τις ακραίες θερμοκρασίες. Για όμορφο, λαμπερό χρυσαφένιο μαύρισμα που διαρκεί και άψογα ενυδατωμένο δέρμα, ενώ ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.
Για χρυσαφένιο μαύρισμα, ενυδατωμένο δέρμα κι ενίσχυση του κολλαγόνου.

Στόχος              
Η προστασία, καθώς και η αύξηση της ανοχής της επιδερμίδας στην υπεριώδη ακτινοβολία.
Σε ποιόν απεθύνεται                
Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Για δέρμα που απαιτεί απόλυτη περιβαλλοντική προστασία και αντιγήρανση, όλα σε ένα προϊόν. 
Επιστήμη        
Η σειρά SUNCARE BRONZING BEAUTY προσφέρει προηγμένα κι εξειδικευμένα προϊόντα αντιγήρανσης και προστασίας της υγείας του δέρματος. Τα καινοτόμα αυτά αντιηλιακά προϊόντα περιέχουν έξι κλινικά πιστοποιημένες τεχνολογίες, κάθε μία με μοναδική αντιγηραντική, προστατευτική, αναπλαστική κι ενυδατική δράση. Η Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου BRONZING BEAUTY ULTRA DNA INFUSED UV Protection Face Cream προστατεύει τα επιδερμικά βλαστοκύτταρα από τη φωτογήρανση και τις γενικότερες βλάβες που προκαλούν οι ακτίνες UV. Διατηρεί τη δραστηριότητα των επιδερμικών βλαστοκυττάρων - ακόμη και στην περίπτωση καταπονημένου δέρματος από την παραμονή στον ήλιο.
Τα φυτικά βλαστοκύτταρα αυξάνουν την ανοχή των κυττάρων της επιδερμίδας απέναντι στις ακτίνες UV κατά 25%. Βελτιώνει τη λειτουργία προστασίας της επιδερμίδας από την καταπόνηση λόγω έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία και αυξάνει την ικανότητα αυτοπροστασίας της επιδερμίδας ώστε να επιταχύνει την αποκατάστασή του. Επιπλέον έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες κι ενισχύει με φυσικό τρόπο τη μελανίνη.
Αποτελέσματα        
Προσφέρει απόλυτη αντιηλιακή περιποίηση, επιταχύνει ένα φυσικό μαύρισμα που διαρκεί και προσφέρει προστασία ευρέως φάσματος από τα επιβλαβή αποτελέσματα της ακτινοβολίας UVA και UVB, την ξηρότητα και τις ακραίες θερμοκρασίες. Για όμορφο, λαμπερό χρυσαφένιο μαύρισμα που διαρκεί. 

Πηγή: www.bioway.gr