Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

GIGI HADID + REEBOK = #PerfectNever Revolution


H Reebok και η Gigi Hadid ανοίγουν τις πόρτες του #PerfectNever Revolution, αλλάζοντας το νόημα της τελειότητας


⦁ Ένα event που εγκαινιάζει το νέο κεφάλαιο της καμπάνιας Be More Human, με μια σειρά από φυσικές, πνευματικές και κοινωνικές δραστηριότητες

⦁ Οι Aly Raisman, Lena Dunham, Ruby Rose, Zoe Kravitz και Jessica Mendoza ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη Gigi σε μια συζήτηση-πρόκληση για τη σημασία της τελειότητας
⦁ Μια εμπειρία μαζικού workout τιμά το πάθος της Gigi για το boxing, καθώς αγωνίζεται μαζί με τις προσκεκλημένες της.



H Reebok και η Gigi Hadid διοργάνωσαν το #PerfectNever Revolution, ένα event που προκάλεσε εκατοντάδες γυναίκες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αντιμετωπίσουν την άπιαστη ιδέα της τελειότητας.
Μια σειρά από δραστηριότητες, όπως ένα απαιτητικό workout, μια συζήτηση μεταξύ πρωτοπόρων και δημιουργικών γυναικών και ένα καλλιτεχνικό installation, έδωσαν ζωή στο θεμελιώδες όραμα της Reebok, “Be More Human”, αποδεικνύοντας την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας παγκοσμίως να αναγνωρίζει και να υποστηρίζει τις ανάγκες όλων των γυναικών.

Η Gigi συνεργάστηκε με μια ομάδα υπέροχων γυναικών, κάθε μία εκ των οποίων επαναπροσδιορίζει τις αντιλήψεις του χώρου στον οποίο κινείται και αμφισβητεί τις νόρμες. Όλες μαζί συμμετείχαν σε μια δυναμική συζήτηση, ανταλλάσσοντας εμπειρίες γύρω από την πίεση που ασκεί η αναζήτηση της τελειότητας και μοιράστηκαν τις απόψεις τους για την αντιμετώπιση αυτού του ακατόρθωτου προτύπου.

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι:
⦁ Aly Raisman, αθλήτρια της Reebok και βραβευμένη γυμνάστρια
⦁ Lena Dunham, ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, δημιουργός και πρωταγωνίστρια της σειράς του HBO “GIRLS” και συν-ιδρύτρια του LennyLetter.com
⦁ Jessica Mendoza, ανταποκριτής του ESBN και βραβευμένη αθλήτρια του softball
⦁ Ruby Rose, ηθοποιός
⦁ Zoe Kravitz, ηθοποιός και μουσικός
Η εκδήλωση μεταδόθηκε σε live stream μέσα από το reebok.com/perfectneverpanel, ενώ σε αυτό το link, υπάρχει το video της ενδιαφέρουσας συζήτησης.
Η Lena Dunham σημείωσε ότι «ο λόγος που ξεκίνησα τη δουλειά που κάνω ήταν να έρθω σε επικοινωνία με άλλες γυναίκες, με άλλους ανθρώπους, να τους βοηθήσω να καταλάβουν ότι οι ατέλειες και η πολυπλοκότητά τους είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ύπαρξής τους. Έτσι, κάθε φορά που ασχολούμαι με κάτι που ξεκινά συζητήσεις για πώς θα έπρεπε να είναι οι γυναίκες, είμαι στο φυσικό μου στοιχείο».
Η Ruby Rose ανάφερε ότι «η καμπάνια #PerfectNever μου ταιριάζει απόλυτα, καθώς αντιπροσωπεύει τη γυναικεία δυναμική και μας παροτρύνει να είμαστε ο εαυτός μας, να είμαστε αληθινές, να είμαστε το καλύτερο που μπορούμε. Είμαστε όλες τόσο μοναδικές κι αν δεν μπορείς να είσαι αληθινή κι αυθεντική σε αυτό που πραγματικά είσαι, τότε δεν ζεις τη ζωή που σου αξίζει».
Στο ίδιο ύφος συνέχισε και η Zoe Kravitz, σημειώνοντας ότι «η καμπάνια #PerfectNever έχει μεγάλη σημασία για εμένα, καθώς πιστεύω ότι είναι κάτι που δεν το βλέπουμε να συζητείται συχνά. Είναι σημαντικό για τις γυναίκες να συμφιλιωθούν με το ότι δεν είναι τέλειες και να τιμήσουν τον εαυτό τους».
Σχολιάζοντας κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Jessica Mendoza ανέφερε ότι «ακούγοντας όλες εσάς, τις τόσο δυναμικές και σπουδαίες γυναίκες, να μιλάτε για τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες σας, αλλά και για το πώς έχετε έχουν φτάσει μέχρι εδώ σήμερα, μπορώ να πω ότι αυτή η συζήτηση είναι μια από τις πιο σημαντικές που έχω συμμετάσχει ποτέ».
Συνεχίζοντας την ιστορία του #PerfectNever, η οποία ξεκίνησε παγκοσμίως στις αρχές του 2016, η Gigi Hadid συμμετείχε μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες σε ένα ξεχωριστό workout, στο οποίο πήρε μέρος o trainer και ιδιοκτήτης του Gotham Gym, Rob Piela. Δείχνοντας για άλλη μια φορά την αγάπη της για το box, η Gigi αγωνίστηκε σε ένα combat master class, γεμάτο ασκήσεις για σωματική ενίσχυση κι ενδυνάμωση.

Το event ολοκληρώθηκε με τον πιο δυναμικό τρόπο, καθώς η Reebok και η Gigi κάλεσαν τις γυναίκες να πάρουν μέρος σε ένα διαδραστικό installation.
Μια σειρά από μπαλόνια που σχημάτιζαν λέξεις με αρνητικό περιεχόμενο για τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γυναίκες, μεταμορφώθηκε σε εμπνευστικές λέξεις που έδωσαν ζωή στη φιλοσοφία του #PerfectNever.
Φέρνοντας κοντά γυναίκες από ολόκληρο τον κόσμο, σε πραγματικό χρόνο, το installation αυτό ανέδειξε έναν κοινωνικό σχολιασμό, μέσω του #PerfectNever, αποδεικνύοντας το παγκόσμιο μήνυμα της καμπάνιας.
Η Inga Stenta, Senior Director στη Reebok, σχολιάζοντας το #PerfectNever Revolution ανέφερε ότι «η καμπάνια είναι μια δυναμική έκφραση του μηνύματος Be More Human. Η αποστολή της Reebok είναι να εμπνέει τους ανθρώπους να γίνουν μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, φυσικά, πνευματικά και κοινωνικά. Κάθε στιγμή της σημερινής εμπειρίας του #PerfectNever συνέδεσε τα «πιστεύω» της Reebok με τον προσωπικό αγώνα της Gigi ενάντια στις πιέσεις της τελειότητας. Ο στόχος μας είναι να ενώσουμε και να εμπνεύσουμε τις γυναίκες κάθε ηλικίας να πάψουν να έχουν αυτήν την αντίληψη. Η θέληση της κάθε μίας είναι παντοτινή και χωρίς όρια. Γιατί να σταματήσει στην τελειότητα;».
Το #PerfectNever Revolution και η συνεργασία της Reebok με τη Gigi εγκαινιάζουν το νέο κεφάλαιο του κινήματος #PerfectNever. Το ξεκίνημά της καμπάνιας είχε γίνει με ένα βίντεο, με πρωταγωνίστρια τη Ronda Rousey. Το #PerfectNever συνεχίζει τη “Be More Human” φιλοσοφία της Reebok, η οποία καλεί τους ανθρώπους να ζουν τη ζωή τους στο έπακρο, αλλά και την αποστολή της να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το fitness. Η Gigi Hadid και η Reebok συνεργάζονται για να επεκτείνουν ακόμα περισσότερο αυτό το μήνυμα.



Μείνετε συντονισμένοι για τη νέα Spring/Summer 2017 #PerfectNever καμπάνια, με πρόσωπο τη Gigi. Η συλλογή Reebok Women, την οποία φορούσε η Gigi κατά τη διάρκεια του event, είναι διαθέσιμη στο Reebok.com/gr.

#BeMoreHuman