Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Les Mini Chloé σας συνοδεύουν παντού...!


 Les Mini Chloe
Ο γαλλικός οίκος Chloé παρουσιάζει τη mini σειρά αρωμάτων Les Mini Chloé κι ενθουσιάζει τους απανταχού λάτρεις του brand γι’ αυτό το καλοκαίρι.
Η σειρά περιλαμβάνει 3 αγαπημένα, ακαταμάχητα αρώματα Chloé σε mini μέγεθος για να επιλέξετε εσείς το κάθε ένα που θα «ντύσει» τις στιγμές σας αυτό το καλοκαίρι και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε στιγμή της ημέρας σας.
Η σειρά Les Mini Chloé αποτελείται
από 3 κλασσικά κι αγαπημένα αρώματα, το Fleur De Parfum, το Chloé Eau Toilette και το Chloé Love Story όλα στο μέγεθος των 20 ml για να σας ακολουθούν παντού κάθε ώρα της ημέρας.

            

Αφεθείτε στη μοναδική σύνθεση του Fleur De Parfum με αρώματα λουλουδιών και άνθη τριανταφυλλιάς. Οι φρέσκες νότες  βερμπένας μαζί με το άρωμα της φρέζιας ενώνονται με τα άνθη κερασιού και το μαλακό ξύλο και συνθέτουν ένα απαλό και απόλυτα θηλυκό αποτέλεσμα.
Το Chloé Eau Toilette χαρίζει ένα διακριτικό και φρέσκο άρωμα τριαντάφυλλου με κορυφαίες νότες ροζ παιώνιας, φρέζιας και lychee, ενώ οι νότες μανόλιας και lily of the valley απογειώνουν τις αισθήσεις. Τα αρώματα από κέδρο, κεχριμπάρι και μέλι έρχονται στο τέλος και προσδίδουν μια αίσθηση βελούδινης κομψότητας.
Floral, φρέσκο και sexy. Αυτό είναι το αξέχαστο Chloé Love Story με αρώματα πορτοκαλιάς και γιασεμιού, που συχνά απαντώνται σε μπουκέτα γάμου. Το άρωμα και η φρεσκάδα κέδρου δημιουργεί την βάση του Chloé Love Story, και του δίνει την διάρκεια που του αρμόζει. Το μοναδικό σχέδιό του με την κλειδαριά, εμπνευσμένο από την διάσημη γέφυρα της αγάπης, Pont Des Arts  «κλειδώνει» τη μοναδικότητα αυτού του αρώματος.
Ανακαλύψτε τα όλα αποκλειστικά στα καταστήματα «Hondos Center» και διαλέξτε το δικό σας
«μικρό» αγαπημένο!


Ανακαλύψτε τα αποκλειστικά στα HONDOS CENTER