Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μικρά μυστικά & tips από το STREP Sugaring για ένα τέλειο καλοκαίρι


Το Καλοκαίρι έφτασε, και, φυσικά, πιστός φίλος κάθε γυναίκας είναι η πιο εύκολη, γρήγορη και με εγγυημένα αποτελέσματα μέθοδος αποτρίχωσης, όπως -προσωπικά θεωρώ- το Strep Sugaring.

Και να σας πω γιατί...

Με αποτριχωτικές ταινίες για το σώμα, το  πρόσωπο, και τις ευαίσθητες περιοχές αλλά και με κερί αποτρίχωσης, δεν με απασχολεί τίποτα άλλο πέρα από τον ήλιο, τη θάλασσα και την καλή παρέα.
Οπότε, συμβουλεύω και εσάς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε!
⦁ Δοκιμάστε ένα απαλό μασάζ γύρω από τα μάτια με καστορέλαιο! Θα ενυδατώσει την περιοχή των ματιών και θα αναδείξει το μακιγιάζ σας
⦁ Τολμήστε να δοκιμάσετε λευκό eyeliner κάτω από τα μάτια! Θα σας δώσει ένα ξεκούραστο και έντονο βλέμμα.
⦁ Μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σου . Όσο πιο πολύ τη δροσίζετε  με καθημερινά ντους, τόσο πιο πολύ χρειάζεται ενυδάτωση. Ευτυχώς με τις αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep Sugaring θα έχετε ξενοιάσει από την διαδικασία της αποτρίχωσης για 4 – 6 εβδομάδες.
⦁ Δοκιμάστε μάσκες στο σπίτι! Χρησιμοποιήστε τα υλικά που έχετε στην κουζίνα σας και αναζωογονήστε το πρόσωπό σας.
⦁ Υιοθετήστε την braid hair τάση! Οι πλεξούδες μπορούν να σας λύσουν τα χέρια από το πρωί στο γραφείο έως τη βραδινή έξοδο! Extra Tip: πιάστε τα μαλλιά σας σε δύο μεγάλες πλεξούδες το βράδυ και το πρωί θα έχετε υπέροχα κυματιστά μαλλιά.
⦁ Αναδείξτε την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα με λίγη bronze πούδρα στα ζυγωματικά, στο πιγούνι και στο μέτωπο. Χρησιμοποιήστε τις αποτριχωτικές ταινίες προσώπου STREP Sugaring για ακόμα πιο λείο πρόσωπο.
⦁ Δροσίστε την επιδερμίδα σας με αλόη βέρα. Ετοιμάστε παγάκια αλόης για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
⦁ Στεγνώστε πολύ καλά το δέρμα σας πριν την αποτρίχωση! Και μην ξεχνάτε, το αποτριχωτικό κερί Strep Sugaring είναι βασισμένο στην πανάρχαια μέθοδο αποτρίχωσης από την Ανατολή και έχει σαν βάση του την καστανή ζάχαρη και το μέλι.


Λίγα λόγια για το Strep
Με μακρά παράδοση και ιστορία στη μεθοδολογία της αποτρίχωσης, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Strep εύλογα θεωρείται ο Ειδικός στην Αποτρίχωση. Εύκολα στην χρήση, αποτελεσματικά και αξιόπιστα, όλα τα προϊόντα Strep καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και κάνουν το δέρμα πιο όμορφο, απαλό και λείο. Στην οικογένεια προϊόντων αποτρίχωσης Strep περιλαμβάνονται και διανέμονται στην ελληνική αγορά  οι σειρές Strep Crystal line, Strep Argan Oil και Strep Sugaring.

Δοκιμάστε τις όλες και βρείτε ποια σας πάει καλύτερα
#StrepSugaring #HomeTreatment