Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SURVIVOR ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


Νέα δεδομένα έρχονται στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι, που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή προβολής του στην τηλεόραση
του ΣΚΑΪ, το “Survivor”.
Σ’ ένα έκτακτο «Συμβούλιο του Νησιού» στο νέο συναρπαστικό επεισόδιο της Κυριακής, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει την έναρξη της 24ωρης ψηφοφορίας σύμφωνα με την οποία θα έχουν τη δυνατότητα οι τηλεθεατές να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες ανάμεσα ΚΑΙ στους εννέα εναπομείναντες διαγωνιζόμενους.  Μετά την ψηφοφορία θα υπάρξει μια κατάταξη με βάση της δημοτικότητάς τους θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις.


Οι αγώνες ασυλίας, η ατομική ασυλία και η ψηφοφορία θα διεξάγονται όπως πριν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους (ή περισσότερους σε περίπτωση ισοψηφίας). Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Από την Κυριακή το βράδυ, «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα βρίσκονται πλέον στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Για 24 ώρες οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές και το κοινό θα ψηφίζει με τη θετική του ψήφο τους διαγωνιζόμενους που επιθυμούν περισσότερο. Οι γραμμές θα κλείσουν τη Δευτέρα το βράδυ. Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των εννέα παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές.

Μετά τους αγώνες ασυλίες και αφού η ηττημένη ομάδα υποδείξει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση, θα ανακοινώνει αμέσως ο Σάκης Τανιμανίδης στο «Συμβούλιο του Νησιού» ποιος παίκτης αποχωρεί.  με βάση τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας (ο λιγότερο δημοφιλής). Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στην τελική φάση. 
Όλα αλλάζουν, όλα ανατρέπονται, όλα οδηγούν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και στην παραλία των παικτών του “Survivor”. Την Κυριακή στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο έρχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.