Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Le Petit Marseillais και βαθιά ενυδάτωση...!


Το καλοκαίρι, ιδιαίτερα, η επιδερμίδα χρειάζεται έντονη ενυδάτωση που μας προσφέρει, ευτυχώς, η νέα σειρά με 3 προϊόντα Le Petit Marseillais, με θαλάσσια φύκη της Μεσογείου και θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία που, επιπλέον, κρατούν την επιδερμίδα νεανική!

Με τα προϊόντα αυτά, το Le Petit Marseillais θέλει να σας μεταφέρει στην καρδιά της Μεσογείου, ώστε να μπορείτε να αισθανθείτε στην επιδερμίδα σας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες και τα οφέλη που προσφέρουν τα θαλάσσια φύκη και τα θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία. Η ιδανική καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για να ανανεώσετε το σώμα σας.



Ξεκινήστε την περιποίηση της επιδερμίδας σας με το Αναζωογονητικό Αφρόλουτρο Φροντίδας που η σύνθεσή του αποτελείται από βιοδιασπώμενη βάση καθαρισμού φυτικής προέλευσης. Δεν περιέχει paraben, διαθέτει ουδέτερο pH για την επιδερμίδα και είναι δερματολογικά ελεγμένο.
Επιπλέον, η μοναδικά δροσιστική υφή και το θαλάσσιο άρωμά του αγκαλιάζει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ανανεωμένη, καθαρή και απαλή.
Συνεχίστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με το Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος για ξηρή επιδερμίδα ή την Κρέμα Σώματος για πολύ ξηρή επιδερμίδα.


Και μην ξεχάστε να πάρετε μαζί σας τα προϊόντα αυτά στις διακοπές σας!

Για περισσότερες πληροφορίες για αυτά ή και άλλα προϊόντα le petit marseillais, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το www.lepetitmarseillais.gr!!!