Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

B.U. & Βαγγέλης Κακουριώτης



ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗΣ - Β.U. ABSOLUTE ME- Κοσμοράδιο 95,1

Το B.U., το άρωμα της απόλυτης προσωπικής έκφρασης, σε συνεργασία με το Κοσμοράδιο 95.1, το Νο. 1 ελληνικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν σε ένα διαφορετικό B.U. Absolute Me Live Radio με την Μαρία Βασιλάκη το Σάββατο 17 Ιουνίου το απόλυτο Pop Icon Βαγγέλη Κακουριώτη στο Hondos Center Apollonia Politia (Γεωργικής Σχολής 84, 546 23 Θεσσαλονίκη).

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα είναι εκεί για να τον γνωρίσεις από κοντά, να φωτογραφηθεί μαζί σου και να υπογράψει τις συσκευασίες του αρώματος B.U. Absolute Me!
Παράλληλα, η Μαρία Βασιλάκη του Κοσμοράδιο 95,1 θα παρουσιάσει ένα live radio show - από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα - μεταφέροντας στους ακροατές τον παλμό του event και φυσικά θα μιλήσει με τον Βαγγέλη Κακουριώτη ζωντανά στον αέρα του ραδιοφώνου.
Το B.U., μετά την επιτυχία «Χρυσό Φιλί» και το «Γυρίζω σελίδα», συνεχίζει την συνεργασία του με το Βαγγέλη Κακουριώτη και την Panik Records! Αυτή τη φορά με τα τραγούδια “Heart of Summer” και το «Όαση» γιορτάζει την μοναδικότητα  της κάθε  νέας γυναίκας  όπως αυτή εκφράζεται και την καλεί να βουτήξει μέσα σε μια «Όαση» μέσα από τη νέα πρόταση του νεανικού αρώματος, το B.U. Absolute Me.

Γιατί είναι ωραίο να είσαι ο απόλυτος εαυτός
σου την κάθε στιγμή.