Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

B.U.


Το B.U. & η Panik Records παρουσιάζουν  το απόλυτο χορευτικό hit αποκλειστικά μέσα από
την σελίδα του B.U. στο Facebook!
https://www.facebook.com/BUGreece/
Την Τρίτη 06/06 στις 3 το μεσημέρι, το νέο video clip του Βαγγέλη Κακουριώτη!

"Heart of Summer"

Μουσική/Στίχοι: Παύλος Μανώλης, Diveno 2017 Panik Records

Το B.U. Αbsolute Me, το άρωμα της απόλυτης προσωπικής έκφρασης, παρουσιάζει το χορευτικό smash hit, μέσα από το official Facebook account του, γιορτάζοντας την έκφραση του απόλυτου εαυτού μας.
Το B.U. εμπιστεύεται την Panik Record και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το απόλυτο Pop Icon, με τις χιλιάδες Vikators  (όπως αποκαλούνται οι φαν του Βαγγέλη), για ακόμη μια φορά ως το πρόσωπο που ερμηνεύει το νέο B.U. Single «Heart of Summer»!
Το video clip του B.U. single “Heart of Summer”, με έντονα τα στοιχεία του αισθησιασμού, παρουσιάζει τον απόλυτο εαυτό του Βαγγέλη Κακουριώτη & των φίλων του σε ανέμελες στιγμές καλοκαιρινών διακοπών. Με το συγκεκριμένο video clip To B.U. Absolute Me και το “Heart of Summer” προ(σ)καλούν  όλες τις νεαρές γυναίκες να αναδείξουν όλες τις πτυχές της προσωπικότητας τους , «τον απόλυτο εαυτό τους», την δυναμικότητα άλλα και τον αισθησιασμό τους,  και να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο.
Τη μουσική και τους στίχους του νέου τραγουδιού υπογράφουν οι Παύλος Μανώλης και Diveno .
Τη σκηνοθετική επιμέλεια του video clip κάνει ο Γιάννης Παπαδάκος, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και τα προηγούμενα B.U. Singles του Βαγγέλη, «Χρυσό Φιλί» και «Γυρίζω Σελίδα».
Το τραγούδι «Heart of Summer», το οποίο σε καλεί να ζεις την κάθε στιγμή αυθεντικά μαζί με το νέο άρωμα B.U. Absolute Me, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.
Συντονιστείτε την Τρίτη 06/06 στις 3 το μεσημέρι
στο official Facebook page του B.U.!!
https://www.facebook.com/BUGreece/
#BU #BUΑbsoluteMe