6 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ TOP CONCEPTΣτο τελευταίο, #3 τεύχος του TOP CONCEPT, ανακοινώθηκαν 6 διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, στους οποίους μπορείτε να λάβετε μέρος μέχρι τις 30 του μηνός. Στην εισαγωγική εικόνα της ανάρτησης αυτής μπορείτε να βρείτε όλους τους διαγωνισμούς συγκεντρωτικά, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν οι φωτογραφίες των διαγωνισμών,
μεμονωμένες.

                        


 

 Για να πάρετε μέρος σε οποιονδήποτε (ή και όλους τους διαγωνισμούς):

1. Κάντε like στη σελίδα του TOP CONCEPT, στο facebook

2. Κάντε like στη σχετική ανάρτηση

3. Κοινοποιήστε δημόσια την ανάρτηση

4. Στείλτε ένα email με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, στο  info@topconcept.gr

5. Σημειώστε τον διαγωνισμό στον οποίο θέλετε να συμμετάσχετε, προσθέτοντας στο email που θα μας στείλετε το ανάλογο hashtag, π.χ. #occitane για τον διαγωνισμό της L' Occitane, #somatoline για τον διαγωνισμό της Somatoline κ.ο.κ.

ΟΙ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30/06/2017 και ώρα 24.00'

Το όνομα του/της τυχερού/ής θα ανακοινωθεί στη σελίδα του TOP CONCEPT στο facebook, και ο/η τυχερός/ή θα ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του βιβλίου.

Σημείωση: Με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, συναινείτε στην αποστολή μηνυμάτων με ενημερωτικό περιεχόμενο εκ μέρους του topconcept.gr ή/και του www.cosmeticsdelux.blogspot.gr. Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να λάβετε μέρος στον/στους διαγωνισμό/ούς πρέπει να τηρήσετε και τους 5 όρους, απαραιτήτως. Επίσης, αν κληρωθείτε για κάποιο από τα δώρα, τα δώρα αυτά θα σας αποσταλούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους από τις αρμόδιες εταιρείες.

Καλή σας επιτυχία!