Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4 beauty products we love...!


Και στο πρόσφατο τεύχος του TOP CONCEPT, (#3), που μπορείτε να φυλλομετρήσετε εδώ, επιλέξαμε προϊόντα Ομορφιάς και φροντίδας που δοκιμάσαμε, αγαπήσαμε και σας παρουσιάζουμε αμέσως:

  • Προϊόντα demaquillage για καθαρή επιδερμίδα από τη SEPTONA. Μετά την ήδη επιτυχημένη γκάμα σε δίσκους και μαντήλια ντεμακιγιάζ, η SEPTONA, λανσάρει μια υψηλών προδιαγραφών σειρά υποαλλεργικών υγρών ντεμακιγιάζ, την Daily Clean Advanced. Η προηγμένη σύνθεσή τους με μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών όπως Άγριο Κυπαρίσσι και Μυρτιά και το καινοτόμο σύμπλεγμα NutriCare, προσφέρει απαλό καθαρισμό και ενισχυμένη καλλυντική περιποίηση. Η σειρά περιλαμβάνει:
* Γαλάκτωμα Καθαρισμού και Τονωτική Λοσιόν προσώπου 2 σε 1 για λιπαρές /μεικτές επιδερμίδες και για ξηρές/ευαίσθητες επιδερμίδες.
*Ντεμακιγιάζ Bi Phase για μάτια και χείλη και
* Gel Καθαρισμού προσώπου και ματιών για όλους τους τύπους δέρματος

  • Slow Age Fluid από τη Vichy για επιβράδυνση της γήρανσης
Μετά από χρόνια ερευνών, η VICHY δίνει λύση στην αντιγήρανση δημιουργώντας το Slow Age Fluid, την πρώτη αποτελεσματική φροντίδα ημέρας, η οποία προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης, συνδυάζοντας τρία δραστικά συστατικά στη σύνθεσή της, καθώς και δείκτη προστασίας SPF 25 με φίλτρα. Η δραστική σύνθεση που επιβραδύνει τη γήρανση περιέχει τρία ενεργά συστατικά : αντιοξειδωτική ρίζα Βαϊκαλίνης, Bifidus προϊόν προβιοτικών και Ιαματικό Μεταλλικό νερό της Vichy με τα οποία κάνει θαύματα...!

  • G & H από την Amway ...Φροντίδα από τη Φύση
Για περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια, η Amway δημιούργησε τη νέα ολοκληρωμένη σειρά G & H, που αποτελείται από τις συλλογές G & H Nourish, G & H Refresh, G & H Protect, για να καλύψουν όλες τις ανάγκες του δέρματος. Και οι τρεις - για ταλαιπωρημένη επιδερμίδα η πρώτη, για ξηρή επιδερμίδα η δεύτερη και για φυσική προστασία η τρίτη- χαρακτηρίζονται από απαλές συνθέσεις, χωρίς θειικές ουσίες, με ισορροπημένο pH, ήπιες για την επιδερμίδα και ασφαλείς για χρήση σε παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.  Σειρές που δοκιμάσαμε και λατρέψαμε!!!

  • GOSH COPENHAGEN - Η ομορφιά έρχεται από τη Δανία!
Η Gosh Copenhagen ήρθε και στην Ελλάδα για να κάνει τις γυναίκες ωραιότερες! Με μια πλούσια γκάμα καλλυντικών υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές, καλύπτει τις make up ανάγκες για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια σε ιδιαίτερες χρωματικές παλέτες. Σας συστήνω με έμφαση το λεπτόρρευστο highlighter Lumi Drops για λαμπερή επιδερμίδα και το Lip Oil για θρέψη και υπέροχο χρώμα στα χείλη!!! Μην τα χάσετε...