Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το Tier et tout υποδέχεται το Freud Oriental στο Ψυχικό


Μεσογειακή και Ιαπωνική κουζίνα κάτω από την ίδια στέγη, η  φαντασία και η απλότητα σε απόλυτη αρμονία.

Δύο σεφ, δύο διαφορετικά μενού, πολλές διαφορετικές γεύσεις, ένας χώρος. Ιαπωνική και μεσογειακή κουζίνα συνυπάρχουν για αυτό το καλοκαίρι στον υπέροχο χώρο του Tier et tout.

                  
Το φημισμένο εστιατόριο του Κολωνακίου μετακομίζει για τους καλοκαιρινούς μήνες στο cozy περιβάλλον του Tier δίνοντας έτσι την ευκαιρία για πολλαπλά γαστριμαργικά ταξίδια.
Η minimal γευστική κουλτούρα της Ιαπωνικής κουζίνας συναντά τη δημιουργική μεσογειακή διατροφή με τα έθνικ στοιχεία «προκαλώντας» σας να συμμετάσχετε σε ένα ταξίδι γεύσεων.

Το meeting point του Ψυχικού βάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και στη νέα του αυτή εκδοχή προσφέρει για το καλοκαίρι και την επιλογή της Ιαπωνικής κουζίνας για τους λάτρεις του sushi και των noodles. Διατηρώντας ταυτόχρονα τις εξαιρετικές προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Δημήτρη Σταμούδη που είναι βασισμένες στην μεσογειακή κουζίνα προσθέτει έναν ακόμα κατάλογο για να ικανοποιήσει και τους «εραστές» των ασιατικών γεύσεων. Ιαπωνικά πιάτα με λαχανικά, χοιρινό, μαριναρισμένο κοτόπουλο και noodles.
Εξαιρετικό sushi, sashimi και τα αγαπημένα σας πιάτα όπως το Tempura normal, Sake tartar και Ajitataki που απολαμβάνετε το χειμώνα στο Freud Oriental του Κολωνακίου αυτό το καλοκαίρι θα τα γευτείτε στο Tier του Ψυχικού.
Παράλληλα ο κατάλογος της μεσογειακής κουζίνας του Δημήτρη Σταμούδη ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως το Λιγκουίνι με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, ο καπνιστός σολομός με  κινόα , Rib eye, ενώ η αύρα του καλοκαιριού μετατρέπει τα κοκτέιλ του Tier σε δροσερούς πειρασμούς.
Το γεύμα και  το δείπνο στο Tier αυτό το καλοκαίρι θα είναι ένα αξεπέραστο ταξίδι γεύσεων, με πολλές επιλογές από μια δημιουργική κουζίνα που θα υπηρετήσει δύο διαφορετικές γευστικές φιλοσοφίες.