Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SILVIAΝ HEACH SS17 COLLECTION




Floral διάθεση και all day looks στη νέα συλλoγή SS17! 
Με κύριο πρωταγωνιστή τη Φύση και τα floral στοιχεία, η νέα συλλογή SS17 της  Silvian Heach έρχεται να προσφέρει μοντέρνες προτάσεις για τις εμφανίσεις σας, από το πρωί μέχρι το βράδυ! Εντυπωσιακά μπουκέτα λουλουδιών,
πολύχρωμα σχέδια και κοσμήματα, κάνουν την εμφάνισή τους σε σχέδια και αξεσουάρ, δίνοντας στο look σας έναν αέρα φρεσκάδας και θηλυκότητας.

Οι παπαρούνες, οι μαργαρίτες και τα τριαντάφυλλα πρωταγωνιστούν σε όλα τα χρώματα  και μοτίβα, δημιουργώντας ένα κλασσικό και κομψό στυλ, κατάλληλο για καθημερινές και βραδινές εμφανίσεις ενώ key looks της σεζόν αποτελούν τα see-thru φορέματα! Οι δαντέλες παντρεύονται με εντυπωσιακά κεντημένα αξεσουάρ και συνδυάζονται άψογα με ρούχα σε έντονα  prints όπως οι μπλούζες με γεωμετρικά σχήματα και φλοραλ φούστες με βάση το see-thru effect. Από τη συλλογή δεν λείπουν και τα botanical στοιχεία ενώ στα must have της σεζόν ανήκουν τα σατεν bomber jackets με κεντήματα, τα maxi φορέματα με παγιέτες.
 

Οσο για το  outwear, η γκάμα επιλογών είναι εντυπωσιακή καθώς περιλαμβάνει τα πάντα! Destructed jackets, σακάκια, καμπαρντίνες  απο σιφόν ή κεντημένη organza σε Α γραμμή, λινά κοστούμια και maxi γιλέκα.  

Τα πουκάμισα είναι δανεισμένα απο την ανδρική γκαρνταρόμπα και έχουν μετατραπεί σε θηλυκά κομμάτια χάρη στις φωτεινές δαντέλες, τα κεντημένα αξεσουάρ και τα εντυπωσιακά   σχήματα.
 

Folk Boho Chic style

Το hippie στυλ αποκτά μοντέρνες πινελιές και πρωταγωνιστεί σε κάθε street style εμφάνιση  για το καλοκαίρι 2017!
Η Coachella, το μεγάλο indie μουσικό φεστιβαλ της Καλιφόρνιας απο το 1999, είναι η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για τη νέα κολεξιόν. Μπορεί να φορεθεί τόσο στη θάλασσα όσο και στην πόλη και να συνδυαστεί με -σανδάλια  πλατφόρμες, από ξύλο και φυσικό δέρμα -μπότες μέχρι τον αστράγαλο, συνδυασμένες με σορτς -μεγάλα γυαλιά ηλίου -πολλά κολιέ Κομμάτια κλειδιά είναι οι φούστες με κρόσσια, μάξι φορέματα, γιλέκα, σορτς και αξεσουάρ που έχουν δώσει το όνομα τους σε ένα στυλ: το στυλ της Coachella.

Cuban Mood
Ο πολιτιστικός πλούτος της Κούβας αποτελεί πηγή έμπνευσης και γι'αυτό στη συλλογή SS17 θα δείτε να παίζουμε με βολαν και φραμπαλάδες, όπως αποτυπώνονται στα χαρακτηριστικά φορέματα και φούστες της Κούβας.  Τα σχέδια και τα χρώματα αποδίδουν φόρο τιμής στις γήινες αποχρώσεις, κυρίως  του πράσινου!
 

Προχωρώντας στη συλλογή, key pieces αποτελούν το άσπρο ναιλον bomber jacket, τα open-work palazzo παντελόνια,  το κιμονό με tropical σχέδια ώς εναλλακτική για το blazer, οι κοντές χαλαρές μπλούζες και broiderie anglaise γιλέκα  που δημιουργουν εξαιρετικά outdoor σύνολα, παντρεμένα με δαντέλες και σιφόν.

Τέλος, στη συλλογή επιστρέφει η κεντημένη organza και η rebrode δαντέλα με  φλοράλ  κεντήματα σε κόκκινο, μαύρο και μοβ.

Η διάθεση κλείνει αποφασιστικά με την εισαγωγή του μαύρου. Φορέματα με κεντημένα φλοραλ σχέδια και παγιέτες, jackets από οικολογικό δέρμα, μικρά bomber jackets με κεντημένα αξεσουάρ, χρυσά/μπλε lurex πλεκτά και παντελόνια καμπάνα ανήκουν επίσης στα must haves της collection.  

African Mood
Το αφρικανικό στυλ είναι ανάμεσα στα trends της SS17 Collection, με ορισμένους οίκους μόδας να αγκαλιάζουν πλήρως την μαγική, μυστηριώδη και σκοτεινή Ήπειρο και το στυλ Μασάϊ. Στο African mood κυριαρχούν: πιτζάμες με ελεύθερα σχέδια που συνδυάζονται με μπλούζες με έθνικ μοτίβα, ριγέ κιμονό με κρόσια που παντρεύονται με σατεν και δαντελένια τοπ, δανεισμένα απο τον κόσμο των εσωρούχων!  Οι δαντέλες με γεωμετρικά σχέδια αντηχούν στα τοπ και στα φορέματα με έθνικ μοτίβα. Το κλασσικό πόντσο φουστάνι είναι παρόν και διαθέτει έθνικ δαντέλες και λεπτομέρειες που εμφανίζονται επίσης στα πουλόβερ και στα πλεκτά. Για ένα αληθινά άψογο αφρικανικό στυλ, προτείνουμε μακριές φούστες με λεπτομέρειες απο οικολογικό δέρμα, δαντέλες και καρφίτσες, που εμφανίζονται επίσης σε φορέματα και σε τζάκετ που θυμίζουν το body paint των ιθαγενών. Το ίδιο ισχύει και για τα μεταλλικά στοιχεία σε πουλόβερ, ενώ η καμπαρντίνα αποκτά μια safari αισθητική. Τα φορέματα είναι πιο χαλαρά και πιο ανέμελα, τα υφάσματα εξαιρετικά ανάλαφρα και τα χρώματα είναι ζεστά και γήινα όπως η ίδια η Χώρα. Τα διακοσμητικά στοιχεία αντανακλούν τα τυπικά κοσμήματα των γυναικών της Αφρικής, φωτίζοντας το βλέμμα με δύναμη και σθένος.

Η Silvian Heach αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται γοητευτικές και δυναμικές, αφού η γυναίκα της Silvian Heach αγαπά το καλό γούστο και τα ποιοτικά προϊόντα συνδυασμένα με το πάθος για την προσοχή στην λεπτομέρεια!