Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Miss Dior event - Château de la Colle Noire




Τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, ο Οίκος Dior πραγματοποίησε ένα δείπνο στο Château de La Colle Noire για να παρουσιάσει το νέο Miss Dior Eau de Parfum με την παρουσία της Natalie Portman, μούσα του αρώματος. Συγκεκριμένα:


Τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, ο Οίκος Dior πραγματοποίησε ένα δείπνο στο Château de La Colle Noire για να παρουσιάσει το νέο Miss Dior Eau de Parfum με την παρουσία της Natalie Portman, μούσα του αρώματος.

Ο Οίκος Dior πραγματοποίησε το δείπνο στο Château de La Colle Noire, στον προσωπικό παράδεισο του Christian Dior που άνοιξε ξανά τις πόρτες του μόλις πριν από ένα χρόνο στην εξοχή της λατρεμένης του Grasse.

Περίπου 150 επισκέπτες γιόρτασαν την παρουσίαση του νέου Miss Dior Eau de Parfum, δημιουργία του François Demachy, δημιουργού αρωμάτων Dior μαζί με την εξαιρετική παρουσία της Natalie Portman, μούσα του αρώματος. Η λαμπερή σταρ, που ήρθε ειδικά για την περίσταση, ενσαρκώνει τη γοητεία αυτού του κομψού, λουλουδάτου αρώματος που συνδυάζει το τριαντάφυλλο της Δαμασκού με τη λάμψη του μαγιάτικου τριαντάφυλλου της Grasse.

Άλλες προσωπικότητες που συμμετείχαν μαζί με τη Natalie Portman: Benjamin Millepied, Aymeline Valade, Lily Donaldson, Lou Doillon, Marie Agnès Gillot, Tina Kunakey, Simon Buret.