Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

JIMMY CHOO - ILLICIT


«Χτισμένο γύρω από τον αισθησιασμό & την εξάρτηση, αυτή η αρωματική συμφωνία χαρίζει λάμψη & διαχρονική κομψότητα.»
Το νέο άρωμα ILLICIT προκαλεί τις αισθήσεις και απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που τολμά να ζει τη ζωή της στο έπακρο. Ξυπνώντας μια προκλητική φύση η οποία σιγοβράζει, το όνομα συμβολίζει μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση που καθορίζει το μέλλον της και δεν φοβάται να αμφισβητήσει το κατεστημένο. Ελκυστική, σαγηνευτική, παίρνει ρίσκα και διατηρεί πάντα τον έλεγχο, είναι σίγουρα μία εκρηκτική δύναμη..
Το νέο άρωμα JIMMY CHOO ILLICIT είναι μία μοναδική οσφρητική εμπειρία, με τις νότες κορυφής από τζίντζερ να ανακατεύονται με νότες καρδιάς από τριαντάφυλλο και γιασεμί sampac προτού εξατμιστούν για να αποκαλύψουν τη μοναδικότητα του αρώματος – μία μοναδική αισθησιακή συμφωνία μελιού – κεχριμπαριού. Η εσάνς σανδαλόξυλου ωριμάζει και απαλύνει τη γλυκύτητα, τυλίγοντας το δέρμα σε μία αισθησιακή απόλαυση.
Με μια καριέρα που ξεκίνησε στο διαδίκτυο, η Sky Ferreira είναι η προσωπικότητα του ILLICIT. Το καλιφορνέζικο πνεύμα της Sky, το ροκ στυλ και η ριψοκίνδυνη στάση της, την κατέστησαν φυσική επιλογή για το ILLICIT.