Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

6 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΣΗ


Θα θέλατε να παίρνετε περισσότερο αέρα; Εύκολο! Απλώς μεταφέρετε τη γυμναστική σας έξω!
ΤΡΕΞΙΜΟ 
Τώρα είναι η ώρα να παρατήσετε τον διάδρομο και να βγείτε έξω. Όχι μόνο επειδή ο καιρός είναι καλός, αλλά επειδή είναι καλύτερο για εσάς. Το τρέξιμο έξω σας εκθέτει σε ανηφόρες, κατηφόρες και ανομοιόμορφο έδαφος που σημαίνει ότι μπορείτε να κάντε την προπόνησή σας πιο αποτελεσματική στοχεύοντας σε διαφορετικούς μυς και καίγοντας περισσότερες θερμίδες.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ 
Το να νιώθετε τον αέρα στο πρόσωπό σας έχει περισσότερα οφέλη από το να σας αναζωογονεί. Σημαίνει περισσότερη αντίσταση και καλύτερη διάθεση!

ΣΤΕΠ 
Εάν χρησιμοποιείτε στεπ, γιατί δε δοκιμάζετε την εξωτερική εκδοχή του; Βρείτε ένα παγκάκι σε ένα πάρκο ή ένα σκαλοπάτι και κάντε το τον καλύτερό σας φίλο. Χρησιμοποιήστε το για όλες τις ασκήσεις που κάνετε και στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ 
Το να ασκείστε σε μικρές, έντονες δόσεις είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να τονώσετε την καρδιοαναπνευστική σας δυνατότητα, να βελτιώσετε την ταχύτητα και την αντοχή σας και να ισιώσετε όλο σας το σώμα. Βρείτε έναν λόφο και τρέξτε γρήγορα μέχρι την κορυφή και έπειτα περπατήστε τον γυρισμό. Ξεκουραστείτε για 30 δευτερόλεπτα και κάντε το ξανά.

ΒΑΡΗ 
Δε χρειάζεστε εντυπωσιακά μηχανήματα για να σηκώσετε βάρη: η προπόνηση με το βάρος του σώματός σας μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική. Τα περισσότερα πάρκα έχουν πλέον και κάποια μηχανήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΙΝΑΚΙ 
Καμία καρδιοαναπνευστική άσκηση δεν είναι πιο διασκεδαστική!
 ΚΕΙΜΕΝΟ:  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GETTY IMAGES