Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

5 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΔΙΑ


Ψηλά τακούνια, πέδιλα, γυμνά πόδια. Το καλοκαίρι πλησιάζει και ο ζεστός καιρός σημαίνει ανοιχτά παπούτσια. Αφιερώστε λοιπόν λίγο χρόνο για να επενδύσετε σε μια ιεροτελεστία για τέλεια πόδια.
1. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟ 
Τα ποδόλουτρα δεν είναι μόνο χαλαρωτικά, αλλά και απίθανα στο να διατηρούν τέλεια τα πόδια σας. Γεμίστε μία λεκάνη με ζεστό νερό και ένα προϊόν για ποδόλουτρο και αφήστε τα πόδια σας να μουλιάσουν για τουλάχιστον 10 λεπτά.

2. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΣΗΜΕΙΑ 
Πάρτε μια λίμα πελμάτων και με προσοχή λιμάρετε τα σκληρά σημεία και τους κάλους. Αυτά δημιουργούνται συνήθως στις φτέρνες και στα μεγάλα δάχτυλα. Όταν αισθανθείτε το δέρμα πιο απαλό, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν απολέπισης για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα.

3. ΕΝΥΔΑΤΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ 
Αφού μουλιάσετε τα πόδια σας και απομακρύνετε τα σκληρά σημεία, θα χρειαστεί να τα ενυδατώσετε για να αποφύγετε το σπάσιμο της επιδερμίδας. Υπάρχουν πολλές κρέμες για να διαλέξετε οπότε επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εάν έχετε ξηρή επιδερμίδα ή κνησμό επιλέξτε μία πιο πλούσια κρέμα, κατά προτίμηση κάτω από βαμβακερές κάλτσες που θα φορέσετε για όλη τη νύχτα. Εάν έχετε θέμα δυσοσμίας, επιλέξτε μία αντιιδρωτική κρέμα.

4. ΚΟΨΤΕ ΚΑΙ ΒΑΨΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ 
Κόψτε τα νύχια σας ευθεία για να αποφύγετε να μπει το νύχι κάτω από το δέρμα σας και αφήστε μια μικρή άκρη. Έπειτα χρησιμοποιήστε μία λίμα για να κάνετε τις άκρες πιο λείες. Όταν είστε ικανοποιημένες από την εμφάνιση, βάψτε τα νύχια σας για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Να θυμάστε πάντα να ξεκινάτε με μια διάφανη βάση για να προστατέψετε τα νύχια σας από τον αποχρωματισμό και πάντα να ολοκληρώνετε με μία ακόμα στρώση διάφανου βερνικιού για να διατηρηθεί το χρώμα περισσότερο.

5. ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ 
Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλων τα πόδια μυρίζουν – ιδιαίτερα το καλοκαίρι! Υπάρχουν όμως προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε τις δυσοσμίες. Έχουμε διάφορα σπρέι ποδιών, από αναζωογονητικά σπρέι που δροσίζουν έως αποσμητικά με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Απλά επιλέξτε το δικό σας!