Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Nuxe Delicious Fragrant Water:στο ζενίθ των αισθήσεων!


CosmeticsDelux 
Θα σας πω μόνο δυο βασικά πράγματα για το νέο προϊόν της Nuxe, ένα eau de toilette που, για πρώτη φορά, θα βρείτε στα φαρμακεία.

  • Είναι μαγευτικό
  • Θα σας περιβάλλει με ήλιο και καλοκαιρινή αύρα

Το άρωμα που αιχμαλωτίζει τον ήλιο σε ένα μπουκάλι!
Ένα μόνο βήμα λείπει από την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς για να ολοκληρωθεί η περιποίηση της NUXE SUN επιδερμίδας: Ένα εκχύλισμα συναισθημάτων φέρνει την αρωματική αίσθηση του ήλιου όσο το δυνατόν πιό κοντά σας για όλο τον χρόνο. Είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό άρωμα. 

Mη – φωτοευαίσθητο, η οσφρητική του πυραμίδα είναι μαγευτική. 
Οι απαλοί τόνοι καρύδας και λουλουδιών tiare περιβαλλόμενοι από αισθαντικές νότες βανίλιας και μόσχου θα σας ταξιδέψουν σε μέρη τροπικά. Το νέο Delicious Fragrant Water, φωτίζει κάθε εποχή, ακόμα και τον χειμώνα, κάνοντας την να ακτινοβολεί. To φως και ο ήλιος τώρα περιπλανιώνται στο σώμα και η αίσθηση του καλοκαιριού κρατάει για πάντα. Και όσο οι νότες του Delicious Fragrant Water φέρνουν στο μυαλό μία όμορφη μέρα, το φημισμένο μπουκάλι φέρνει στο μυαλό το ηλιοβασίλεμα. Οι ζεστές σκιές του εκτείνονται από το βαθύ πορτοκαλί στο χρυσοκίτρινο για να καταλήξει τέλος σε ένα υπέροχο τυρκουάζ. Δυναμικό με τις κάθετες γραμμές, εξευγενισμένο με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, η αντλία απελευθερώνει την χαρά της ηλιοθεραπείας με ένα μόνο ψέκασμα.

Πώς να φορέσετε το Delicious Fragnant Water:

Ψεκάστε μια φορά από το Delicious Fragrant Water και περπάτησε ανάμεσά του του για να σας κατακλύσει. Αυτή η ομίχλη από άρωμα θα εμποτίσει τα ρούχα σας. Για ακόμα πιο κομψό αποτέλεσμα, ψεκάστε την βούρτσα μαλλιών σας. Μόλις βουρτσίσετε τα μαλλιά σας, το άρωμα θα μεταφερθεί σε όλα τα μαλλιά σας. Θα μπορούσατε επίσης να ψεκάσετε τα σεντόνια σας για όνειρα γεμάτα ήλιο.
Με οδηγό την δημιουργικότητα της, η Nuxe έχει ήδη καινοτομίσει, δημιουργώντας προϊόντα περιποίησης που έγιναν αρώματα: Aπό το huile prodigieux δημιουργήθηκε το Prodigieuxle parfum και η σειρά NUXE Body οδήγησε στο Relaxing Fragrant Water. Aπό το Μάρτιο του 2016, η Nuxe προσφέρει μιά νέα οσφραντική δημιουργία: Εμπνευσμένη από τη σειρά NUXESUN, το Delicious Fragrant Water είναι το πρώτο αναζωογονητικό eau de toilette με νότες ήλιου που διατίθεται στα φαρμακεία
Ο ήλιος αιχμαλωτίζεται μέσα σε ένα άρωμα που καλύπτει το δέρμα με φωτεινές και υπέροχες αισθήσεις.