Ζήστε "Nature Moments" by Schwarzkopf...!


Η νέα μάρκα περιποίησης μαλλιών από τον Schwarzkopf με συστατικά εμπνευσμένα από τη φύση!

Μια νέα μάρκα στην περιποίηση μαλλιών  που ήρθε για να σας εμπνεύσει, με απαλή αγνή σύνθεση και ένα πολύτιμο μυστικό, να κρύβεται στη μοναδική σύνθεσή του, συνδυάζοντας τους πολύτιμους θησαυρούς της φύσης με την υπογραφή του Schwarzkopf.
Με συστατικά 100% από φυσική προέλευση, χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρώματα, η νέα σειρά Nature Moments περιλαμβάνει μοναδικά σαμπουάν και πλούσια conditioners, προσφέροντας πολύτιμες στιγμές περιποίησης στα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε την ομορφιά των Nature Moments μέσα από 5 ξεχωριστές σειρές για κάθε τύπο μαλλιών:
  • Honey Elixir & Barbary Fig Oil με Ελιξίριο Μελιού και Έλαιο Σύκου για δύναμη και θρέψη
  • Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera με Λάδι ελιάς και Αλόη κατά της ψαλίδας
  • Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil με Έλαια Argan και Macadamia για επανόρθωση και ενυδάτωση
  • Succulent Raspberry & Sunflower Oil με Βατόμουρο και Έλαιο Ηλιοτροπίου για προστασία χρώματος και λάμψη
  • Provence Herbs & Lavender με Βότανα και Λεβάντα για όγκο και πυκνότητα
Το Honey Elixir & Barbary Fig Oil με Ελιξίριο Μελιού & Έλαιο Σύκου, περιέχει συστατικά, τα οποία επιδρούν ευεργετικά στα λεπτά και εύθραυστα μαλλιά και ενδυναμώνουν τη δομή της τρίχας. Η έντονα περιποιητική σύνθεση του Mediterranean Olive Oil & AloeVera με Λάδι Ελιάς και η Αλόη, είναι σχεδιασμένη για απείθαρχα μαλλιά με ψαλίδα. Μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και βοηθά στην πρόληψη δημιουργία ψαλίδας.
Το Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil με Έλαια Argan και Macadamia, επανορθώνει βαθιά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και θρέφει την τρίχα από το εσωτερικό τους. Το Succulent Raspberry & Sunflower Oil με Βατόμουρο και Έλαιο Ηλιοτροπίου, χαρίζει λάμψη και προστασία χρώματος στα βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά.
Τέλος, η ελαφριά σύνθεσή του Provence Herbs & Lavender με Βότανα και Λεβάντα είναι σχεδιασμένη για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. Καθαρίζει χωρίς να βαραίνει και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά, με όγκο από τις ρίζες ως τις άκρες.
Χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρώματα.
To Nature Moments θα εμπνεύσει τις καλύτερες στιγμές σας!