Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Miu Miu L' Eau Bleue....! Μοναδικό άρωμα!!!




 
Σε ένα απόλυτα κομψό flacon, βρίσκεται ένα ελαφρύ, φρέσκο, χαρούμενο άρωμα  που συμβολίζει την ευεξία της Άνοιξης και ένα νέο ξεκίνημα...!!!


H designer Miuccia Prada δημιούργησε το Miu Miu σαν μια πλατφόρμα που θα εξερευνά τα όρια της  μόδας, θα ακολουθεί τα καπρίτσια της, θα είναι ανάλαφρη αλλά και συνετή και ευφυώς ανέμελη. Η γυναίκα Miu Miu ενσαρκώνει απόλυτα την πλούσια πολυπλοκότητα αυτού του οράματος. Το πρώτο Eau de Parfum Miu Miu έφερνε στο νου τη νεανική θηλυκότητα, την ελευθερία με μια πινελιά εξέγερσης. Αποτύπωνε τέλεια τη γυναίκα Miu Miu: έντονη και διακριτική, χαριτωμένη και επαναστάτρια, διαχρονική μέσα από την ακατανίκητη ανάγκη της για περιπέτεια.
 
Στο Miu Miu L’ Eau Bleue, τη νέα προσέγγιση της αρωματικής οικογένειας Miu Miu, η αρωματοποιός DanielaAndrier, ανακαλεί στη μνήμη μια συγκεκριμένη στιγμή που όλες έχουμε ζήσει: την εμπειρία, που βιώνει κανείς κάθε χρόνο, όταν συνειδητοποιείς ξαφνικά, ως δια μαγείας, ότι μπήκε η άνοιξη.  Η αίσθηση είναι τόσο ανάλαφρη, τόσο λεπτή που μόλις και μετά βίας μπορεί να κωδικοποιηθεί. Είναι ένα αίσθημα που ταξιδεύει με ένα φύσημα του αέρα. Μπορεί να βρίσκεσαι οπουδήποτε, τη στιγμή που σε αγγίζει: στο κρεβάτι με το παράθυρο ανοιχτό στο αεράκι της αυγής, όταν ανεβάζεις ταχύτητα οδηγώντας  στον επαρχιακό δρόμο με τον ήλιο να χτυπά στο πρόσωπό σου, όταν περπατάς αργά το βράδυ σε ένα δρόμο της πόλης, έπειτα από μια δυνατή μπόρα, όταν πατάς ξυπόλυτη νωρίς το πρωί, στο κρύο, μουσκεμένο γρασίδι ενός κήπου. 

                                         
Το αίσθημα του ερχομού, παρά τον διακριτικό αγγελιαφόρο του, είναι σχεδόν ακατανίκητο γιατί δεν ανακαλεί μόνο εκείνη, τη μια στιγμή, αλλά κάθε στιγμή, από κάθε ανοιξιάτικο ξύπνημα της ζωής σας. Αυτή η πλούσια ευωδιά φρέσκου λουλουδιού, από τα ντελικάτα κρινάκια του αγρού, που γέρνουν με το βάρος ενός αστραφτερού λαμπυρίσματος δροσιάς. Το νερό πάνω στο πράσινο φύλλωμα, που μόλις ανθίζει, δροσίζειτις βλεφαρίδες σας, τη στιγμή που πλησιάζετε το μπουκέτο στο πρόσωπό σας. Στο φόντο, είναι παρούσα η πιο διάφανη νότα από αγιόκλημα. Και μετά, μια άλλη αίσθηση γεμίζει τη στιγμή: είναι ο βαθύς, υγρός, αρχέγονος πλούτος της γης, που διώχνει από πάνω του τη χειμωνιάτικη αδράνεια. Η γη που ζωντανεύει με βάθος και μπαχαρικά.  Αυτό είναι το Akigawood®, που αναδύεται με μια σχεδόν απεριόριστη ευφορία.
                               
  Η δύναμη ενός αρώματος είναι ότι εντοπίζει αυτό το κάτι που σε ξεσηκώνει μέσα σου. Μια αίσθηση ξεκινήματος, μια νέα αρχή, μια δυνατότητα, μια ελπίδα, μια αναγέννηση.  Είναι η απαλλαγή από αυτό που ήταν, και το βαθύ, απροσδιόριστο κέντρισμα ενθουσιασμού για κάθε τι που θα μπορούσε να είναι. Αυτό ακριβώς κάνει ένα άρωμα, αγγίζει κάτι που έχουμε λησμονήσει. Και αυτό το άγγιγμα, πυροδοτεί πολλά περισσότερα από μια απλή οσφρητική αίσθηση, γίνεται το ερέθισμα, μέσα σε μια μόνο στιγμή, για μια ολόκληρη εμπειρία.
 Αυτή η σπινθηροβόλα ζωντάνια  της πρώιμης άνοιξης, είναι η ουσία της εμπειρίας του Miu MiuL’EauBleue.  Πατώντας πάνω στο χαρακτηριστικό καπιτονέ μπουκάλι Miu Miu, το Miu MiuL’EauBleue  επανέρχεται στο εμβληματικό μπλε αλλά σε ένα αστραφτερό διάφανο γυαλί –το φως που πέφτει διαθλάται μέσα από τις όψεις του γυαλιού, φλερτάροντας με ό,τι το περιτριγυρίζει, προσθέτοντας κι άλλες αντανακλάσεις. Το αστραφτερό γυαλί σφραγίζεται με έναν εντυπωσιακό δίσκο σε απαλό κίτρινο που φέρνει στη μνήμη το λαμπερό κορίτσι Miu Miu.  Το κομψό μπλε πτυχωτό κουτί κρύβει μια έκπληξη, ένα δώρο που περιμένει να ανοιχτεί.
          
 Για τη διαφημιστική καμπάνια του Miu MiuL’EauBleue, η ηθοποιός Stacy Martin αναλαμβάνει και πάλι τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως το πρόσωπο του αρώματος Miu MiuL’EauBleue, και πάλι φωτογραφημένη από τον StevenMeisel. Με φρεσκάδα στο μυαλό και πολύχρωμη διάθεση, η Martin φορά το μπλε της φόρεμα, αυτή τη φορά συνταιριασμένο με ένα ζευγάρι χαριτωμένα κίτρινα παστέλ παπούτσια.  Η Martin προβάλλει την πεμπτουσία των χαρισμάτων της γυναίκας Miu Miu, τη λάμψη της και τη διαφάνεια της εσάνς του Miu MiuL’EauBleue. Αλλά και το γατάκι επέστρεψε. Οι δυο τους, περιτριγυρίζουν μαγεμένες το αστραφτερό τους έπαθλο: η πρόκληση συνεχίζεται.