Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ...!




Από την πρώτη επέτειο και τις αρχές του έρωτα έως τη σταθερή δέσμευση της 10ης επετείου, ένα όμορφο δώρο είναι πάντα καλοδεχούμενο. Και φυσικά το σωστό δώρο πρέπει να έρχεται από την καρδιά. Λίγη έμπνευση όμως δε βλάπτει. Εάν θέλετε κάτι άλλο από λουλούδια και σοκολατάκια, δείτε
τις προτάσεις της Editor, Sanna Franklin.
Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ 
Για εκείνον: Όλοι θέλουμε ο σύντροφός μας να είναι χαρούμενος και υγιής. Και ο πιο ωραίος τρόπος να του πούμε «σ’αγαπώ» είναι με ένα δώρο που θα τον βοηθήσει. Σας προτείνω το WellnessPack Man για έναν τέλειο συνδυασμό απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων και αντιοξειδωτικών.
Για εκείνη: Κανένας οδηγός δώρου δεν είναι πλήρης χωρίς μακιγιάζ, όμως το να το αγοράσεις για κάποιον άλλο είναι δύσκολο. Όσα περισσότερα γνωρίζεται για τη γυναίκα αυτή τόσο πιο τολμηρός μπορείτε να είστε με τις επιλογές σας. προσωπικά, λατρεύω τις κομψές επιλογές που προσφέρει η σειρά Giordani Gold.
ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ 
Για Εκείνον: Το να του χαρίσετε ένα άρωμα είναι το απόλυτο σημάδι οικειότητας. Του χαρίζετε άλλωστε κάτι που θα φορά κάθε μέρα. Εάν θέλετε το άρωμα του συντρόφου σας να είναι μοντέρνο και στυλάτο, επιλέξτε το Eclat Homme EDT, ενώ εάν θέλετε κάτι κλασικό, δοκιμάστε το Giordani Gold Man EDT.
Για Εκείνη: Όπως και για εκείνον, ένα άρωμα είναι το πιο οικείο δώρο. Γιορτάστε την αγάπη σας με το Volare Gold. Είναι αισθησιακό και παράλληλα λουλουδάτο με νότες τριαντάφυλλου, ροδάκινου και καραμέλας. Για μια πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στο My Destiny.
ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ 
Για Εκείνον: Εάν θέλετε να του δείξετε πως η αγάπη σας είναι διαχρονική, κάντε του δώρο ένα ρολόι. Δείτε τι φοράει συνήθως και τι μπορεί να του λείπει. Προτιμάει τα μεταλλικά; Δίνοντας σημασία στο στυλ του, θα ξέρετε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή!
Για Εκείνη: Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα κόσμημα. Λίγη πολυτέλεια μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση για πολύ καιρό. Πριν αποφασίσετε, κάντε μια μικρή έρευνα. Έτσι θα είστε σίγουρος ότι θα της χαρίσετε ένα δώρο που θα λατρέψει. Τι είδους γυναίκα είναι; Τις αρέσουν οι συνδυασμοί ή φοράει πάντα μόνο τα βασικά; Δείτε τα κοσμήματα που έχει για να αποφασίσετε ποια θα ήταν η κατάλληλη προσθήκη! Ίσως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα κολιέ ή ένα δαχτυλίδι να ταιριάζανε στο στυλ της.
ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΩΝ 
Για Εκείνον: Είστε μαζί πολύ καιρό! Και ενώ σας αρέσει η ιδέα να γεράσετε μαζί, θέλετε να του προσφέρετε τα εργαλεία για μια καλή επιδερμίδα. Συνδυάστε προϊόντα και προσφέρετέ του ένα σετ με προϊόν καθαρισμού, κρέμα ματιών και ενυδατική. Η ανδρική επιδερμίδα θα ωφεληθεί πολύ από τη χρήση της σειράς North For Men με Τεχνολογία Artic Defence. Για το έμπειρο άντρα, η Συσκευή Καθαρισμού SkinPro είναι μια προσθήκη που θα λατρέψει!
Για Εκείνη: Είστε μαζί 10 χρόνια και έχετε σκοπό να συνεχίσετε για πολλά ακόμα. Όπως ακριβώς έχετε επενδύσει πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο, έτσι θα θέλει να επενδύσει και στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. Δείξτε της πόσο την αγαπάτε με ένα υψηλής ποιότητας σετ περιποίησης επιδερμίδας. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες της, υπάρχει ένα όμορφα συσκευασμένο σετ περιποίησης επιδερμίδας. Μπορεί να χρειάζεται λίγη έρευνα και κάποια οικονομική επένδυση όμως θα μαγευτεί από τα προϊόντα αυτά – και από εσάς φυσικά.
Είστε έτοιμοι να επενδύσετε λίγο παραπάνω για την αγάπη της ζωής σας; Χαρίστε της το Σύστημα Καθαρισμού SkinPro με 2 βουρτσάκια που προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και μασάζ συγχρόνως.
ΚΕΙΜΕΝΟ:  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: KRISTINE WREYFORD AND GETTY IMAGES