Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καθημερινές συμβουλές για ένα όμορφο δέρμα...!


Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει όμορφο δέρμα;  Και, ειλικρινά, μπορεί πολύ εύκολα να το αποκτήσει, ακολουθώντας μερικές χρήσιμες,  πολύτιμες συμβουλές...


Θρέψτε το δέρμα σας πίνοντας αρκετά υγρά κάθε μέρα


Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πίνετε τουλάχιστον 1,5 λίτρα νερό, τσάι και φρούτα πλούσια σε υγρά ή χυμό από λαχανικά κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτό παρέχει στα κύτταρα του δέρματος την απαραίτητη υγρασία, προσφέροντας μια φρέσκια και ροδαλή επιδερμίδα.  Το καλά ενυδατωμένο δέρμα επιτρέπει στις τοξίνες να αποβάλλονται εύκολα από το σώμα και το δέρμα σας έτσι είναι ορατά πιο καθαρό.


Είσαι ό,τι τρώς: Επίλεξε μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή



Η αντιγήρανση ξεκινάει εσωτερικά: Μια υγιεινή διατροφή προσφέρει στο δέρμα σας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια φρέσκια, ανανεωμένη και υγιή όψη. Επιλέξτε προϊόντα ολικής αλέσεως (όπως δημητριακά ολικής αλέσεως), φρέσκα φρούτα εποχής και λαχανικά, αποβουτυρωμένο γάλα, ψάρι, ξηρούς καρπούς και σόγια. Εάν η όρεξή σας ζητάει κάτι γλυκό, δοκιμάστε αποξηραμένα φρούτα ή μπανάνες. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και νικοτίνης, καθώς αυτές οι συνήθειες έχουν επιβλαβείς επιδράσεις στο  δέρμα.

Κοιμηθείτε επτά με οκτώ ώρες κάθε βράδυ


Ο ρυθμός της ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος είναι αισθητά πιο υψηλός κατά την διάρκεια του ύπνου. Κατά την διάρκεια της ημέρας, το σώμα λειτουργεί σε συνθήκες προστασίας και έχει πολύ λίγο χρόνο διαθέσιμο για να ανανεωθεί. Με το να κοιμάστε επτά με οκτώ ώρες κάθε βράδυ, το δέρμα σας έχει την δυνατότητα να  ανεφοδιάζεται, προσφέροντας έτσι μια υγιή εμφάνιση. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας μια επανορθωτική κρέμα νυκτός, μπορείτε να υποστηρίξετε την διαδικασία αναγέννησης του δέρματος καθώς το δέρμα σας μπορεί να απορροφήσει θρεπτικά συστατικά πολύ πιο εύκολα καθώς κοιμάστε.

Να είστε δραστήριοι σε εξωτερικά σπορ και να παίρνετε αρκετό φρέσκο αέρα.


Η γυμναστική στον καθαρό αέρα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και παρέχει περισσότερο οξυγόνο στα κύτταρα, γεγονός που τα βοηθά να απορροφούν πιο εύκολα θρεπτικά συστατικά και να αποβάλλουν τους ρύπους. Αυτό έχει θετικό αποτέλεσμα στην δομή του δέρματος το οποίο παραμένει πιο σφιχτό και πιο υγιές.

Χρησιμοποιείτε πάντα προστασία από τον ήλιο


Η έκθεση στις επιβλαβείς ακτίνες του ηλίου προκαλεί πρόωρη γήρανση ή ακόμα και καρκίνο του δέρματος. Πρέπει πάντα να προστατεύετε το δέρμα σας με αντηλιακό που περιέχει ένα κατάλληλο δείκτη προστασίας (SPF) καθώς και προστασία από τις ακτίνες UV-A.

Υποστηρίξτε το δέρμα σας με αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης

Καθώς μεγαλώνουμε, οι ανάγκες του δέρματός μας αυξάνονται. Χρησιμοποιείτε καθημερινά κρέμα ημέρας και νύχτας με ενεργά συστατικά που διεγείρουν και υποστηρίζουν τα ζωτικά συστατικά του δέρματος σας όπως το κολλαγόνο, η ελαστίνη και το υαλουρονικό. Οι κρέμες ημέρας και νύχτας της Diadermine χρησιμοποιούν κορυφαίες τεχνολογίες και ενεργά συστατικά που είναι πολύ αποτελεσματικά και παράλληλα  είναι πολύ απαλά με το δέρμα – για όμορφο δέρμα σε κάθε ηλικία.