Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

7 ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΟΥ ΣΤΥΛ...!



Οι Παριζιάνες ήταν ανέκαθεν συνώνυμες του στυλ. Πως μπορείτε όμως να κλέψετε λίγη από την έμφυτη κομψότητά τους για μια κομψή εμφάνιση; Σας δίνουμε επτά απλούς κανόνες!

1. ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ 
Οι Γαλλίδες αγαπούν τη μόδα, όμως εμπιστεύονται τη δική τους αίσθηση στυλ από τις παροδικές μόδες. Τολμήστε να είστε ο εαυτός σας και επενδύστε σε κλασσικά κομμάτια που είναι πάντα στη μόδα.
2. ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ 
Τα κόκκινα χείλη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Παριζιάνικης ομορφιάς. Μαζί με μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ελάχιστο ή καθόλου μακιγιάζ, είναι το απόλυτο Γαλλικό look.

3. ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΡΩΜΑ 
Στη Γαλλία οι άνθρωποι φοράνε άρωμα από νωρίς και οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται γυμνές χωρίς αυτό. Δοκιμάστε το νέο μας άρωμα Eclat Mademoiselle που είναι εμπνευσμένο από το Παρίσι για μια πραγματική αίσθηση Γαλλίας. Υπάρχει και το αντίστοιχο αντρικό!
4. ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ 
Το τέλειο Παριζιάνικο χτένισμα έχει να κάνει με τη φυσική υφή. Αντί να χρησιμοποιήσουν προϊόντα και αξεσουάρ styling, οι Γαλλίδες προτιμούν το φυσικό στέγνωμα και ένα πιο ατημέλητο look.

5. ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ
Ένα κύριο μέρος του Παριζιάνικου στυλ είναι ο τρόπος που οι Γαλλίδες αντιμετωπίζουν τον εαυτό τους. Πιστέψτε στον εαυτό σας και ότι δείχνετε όμορφη. Γιατί είστε!
6. ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ 
Δυστυχώς, δεν υπάρχει τίποτα Γαλλικό στο Γαλλικό Μανικιούρ. Στην πραγματικότητα, στο Παρίσι ονομάζονται συχνά «Αμερικάνικα Νύχια». Εάν λοιπόν παίρνετε στα σοβαρά το Παριζιάνικο στυλ, απλά φορέστε μια απλή, διάφανη βάση.

7. ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ 
Όσον αφορά στο χρώμα, οι Γαλλίδες προτιμούν πολύπλευρες ουδέτερες αποχρώσεις. Το μαύρο, το λευκό, το μπλε και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι τα απαραίτητα της γκαρνταρόμπας σας!


 ΚΕΙΜΕΝΟ:  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME BRAND IMAGES
Πηγή