Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

XERO Lipo: Η νέα μέθοδος απώλειας λίπους...!


XERO Lipo: Η νέα μέθοδος απώλειας  λίπους του Divani Athens Spa & ThalassoCenter στο Divani Apollon Palace & Thalasso

Το βραβευμένο ως ο καλύτερος ελληνικός προορισμός ευεξίας Divani Apollon Palace &Thalassoυποδέχεται το καλοκαίρι συστήνοντας το XERO Lipo, την τελευταίας τεχνολογίας, μη χειρουργική μέθοδο λιποδιάλυσης.



Στο υπερσύγχρονο 3.500 τ.μ. Divani Athens Spa &Thalasso Center το πρόγραμμα ευεξίας και ομορφιάς #DivineYouτου Ομίλου Διβάνη ενισχύεται με μια νέα άφιξη που αποτελεί την τελευταία καινοτομία στον τομέα της λιποδιάλυσης. H επαναστατική μέθοδος XERO Lipoαπευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να εξαφανίσουν το τοπικό λίπος.


Με αποτελέσματα εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η μέθοδος αυτή είναι ανώδυνη, καθώς εφαρμόζεται τοπικά με τη χρήση lazer. Περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα χέρια ακόμα και το πιγούνι, όπου συσσωρεύεται λίπος μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να αποκτήσουν το σχήμα που επιθυμείτε με λίγες συνεδρίες των 30 λεπτών. 


Εντελώς ανώδυνη και με άμεσα αποτελέσματα η μέθοδος XERO Lipoαποτελεί την ιδανική επιλογή για την απώλεια ανεπιθύμητου λίπους, αφού δρα τοπικά μόνο στις περιοχές που εμφανίζεται το πρόβλημα. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος, ενώ επηρεάζει μόνο τα λιπώδη κύτταρα χωρίς να βλάπτει το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα.


Απόλυτα ασφαλής για την υγεία, χωρίς τον παραμικρό πόνο και με άμεσα αποτελέσματα, η τελευταίας τεχνολογίας μέθοδος λιποδιάλυσης XERO Lipoέρχεται να ολοκληρώσει τη μοναδική εμπειρία ευεξίας που προσφέρει το Divani Athens Spa &Thalasso Center του Divani Apollon Palace &Thalasso. Εκτός από την πισίνα θαλασσοθεραπείας με τα 16 διαφορετικά jets, το χαμάμ, τη σάουνα και τη μεγάλη ποικιλία σε θεραπείες και μασάζ ομορφιάς και χαλάρωσης, το ξενοδοχείο προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους (bootcamp / detoxprograms) διάρκειας τριών, πέντε, επτά ή δέκα ημερών, τα οποία στηρίζονται από εξειδικευμένη διατροφολογική και ιατρική ομάδα. 


Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Divani Apollon Palace &Thalasso σας προσκαλεί να το ζήσετε κοντά του αποκτώντας την εμφάνιση των ονείρων σας!



Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη


Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 57 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.


Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.


Divani Apollon Palace &Thalasso


Το Divani Apollon Palace &Thalasso αποτελεί μέλος των LeadingHotelsoftheWorld, και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, watersports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf

Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa &Thalasso Centre. Το 3,500  τ.μ. κέντροSpaκαι θαλασσοθεραπείας αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailored-madeπρογραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.