Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Oriflame Brand Ambassador...!


H Μάντυ Περσάκη brand Ambassador των Wellness by Oriflame
Μία δυναμική συνεργασία με πίστη στην Ομορφιά εκ των έσω

Η Oriflame και η Μάντυ Περσάκη ξεκινούν μία δυναμική συνεργασία πάνω στην κοινή τους πεποίθηση ότι η αληθινή ομορφιά είναι η Ομορφιά Εκ Των Έσω.
Η γνωστή γυμνάστρια Pilates Μάντυ Περσάκη αναλαμβάνει ambassador του brand Wellness by Oriflame, που περιλαμβάνει τα προϊόντα ευεξίας και ισορροπημένης διατροφής της σουηδικής εταιρίας ομορφιάς.
Η Μάντυ Περσάκη,
απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος της επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και καθηγήτρια Pilates, θα είναι η πρέσβειρα των Wellness by Oriflame προϊόντων, του υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής. Όπως η ίδια αναφέρει: «Wellness by Oriflame  περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σε καθημερινή βάση και είναι πολύ σημαντικό να συνδυάζονται με την άσκηση ώστε να υπάρχει η βέλτιστη απόδοση. Η Oriflame είναι μια εταιρία που πρωτοπορεί και αγαπάει τον καταναλωτή της. Είμαι πολύ χαρούμενη που εκτός των άλλων θα προπονούμαστε παρέα και θα έχουμε τον χρόνο να δίνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα συμβουλές για μια καλύτερη ζωή».

Τα προϊόντα της σειράς Wellness by Oriflame έχουν δημιουργηθεί μετά από πολυετείς έρευνες στο Ιατρικό Κέντρο της Lund και στο Ερευνητικό Κέντρο της Oriflame στην Σουηδία, από διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες, όπως ο Dr Stig Steen. Οι συνθέσεις τους βασίζονται σε φυσικά συστατικά που συνδυάζουν τη σοφία της φύσης με την πρωτοπορία της επιστήμης. Τα προϊόντα Wellness by Oriflame έχουν δημιουργηθεί για να βοηθήσουν τον σύγχρονο άνθρωπο να πετύχει τη σωστή διατροφική ισορροπία, να διατηρήσει το ιδανικό βάρος και την ενέργειά του σε υψηλά επίπεδα με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Στόχος τους είναι να μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, ώστε να δείχνουμε όμορφοι.