Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

credits -  Beauty, Oriflame

ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η Ημέρα της Γυναίκας είναι μια απίθανη ευκαιρία για να δείξετε στις γυναίκες της ζωής σας πόσα σημαίνουν για εσάς. Εάν δυσκολεύεστε να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο, δείτε τον οδηγό που έφτιαξε η Editor της Oriflame, Gosia Ulaska.

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ 
Όλοι έχουμε εκείνη τη φίλη που φαίνεται να περνάει όλο της το χρόνο κάνοντας μανικιούρ και έχει πάντα τέλεια νύχια! Για την Ημέρα της Γυναίκας, χαρίστε της βερνίκια νυχιών με μεγάλη διάρκεια και σε απίθανες αποχρώσεις. Θα τα λατρέψει!
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 
Έχετε μια φίλη που γνωρίζει κάθε κόλπο μακιγιάζ και έχει τελειοποιήσει τόσο την τεχνική του cat eye που μένετε να την κοιτάτε με θαυμασμό; Χαρίστε της την τελευταία τάση στο μακιγιάζ των χειλιών με ένα σκούρο, έντονο κραγιόν. Θα την κάνετε να χαμογελάσει!
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ 
Τα λουλούδια είναι πάντα ένα απίθανο δώρο όμως τα απολαμβάνουμε μόνο για λίγες ημέρες. Αυτή τη φορά χαρίστε της ένα λουλουδάτο δώρο που μυρίζει και ωραία – ένα άρωμα! Δοκιμάστε την γοητευτική λουλουδάτη σύνθεση του νέου αρώματος Wonder Flower EdT.
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Η Marilyn Monroe τραγούδαγε ότι «Τα Διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας» και δεν είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε μαζί της. Τα λαμπερά κοσμήματα προσθέτουν αίγλη σε κάθε look. Ένα κολιέ σε τόνους χρυσού και σκουλαρίκια σε λίθους στο χρώμα της λεβάντας δείχνουν υπέροχα σε κάθε γυναίκα.
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ
Νέα απόχρωση, αφέλειες ή ombre; Μερικές γυναίκες λατρεύουν να παίζουν με το look τους αλλάζοντας στυλ στα μαλλιά τους. Σίγουρα θα εκτιμήσουν ένα προϊόν που τις βοηθά να προετοιμάσουν τα μαλλιά τους για την επόμενη αλλαγή. Μια μάσκα μαλλιών είναι λοιπόν η τέλεια επιλογή