Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Clinique και 1 προϊόν για άντρες...!




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ  ΑΝΤΡΕΣ...!

Μήπως, η  επιδερμίδα σας είναι πιο διψασμένη από όσο νομίζετε; 



Clinique for MenMaximum Hydrator

Activated Water-Gel Concentrate

Ένα κύμα ενυδάτωσης που θα ξεδιψάσει τη διψασμένη σας επιδερμίδα
Tο ΝΕΟ Clinique for Men™ Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate, ενυδατώνει την επιδερμίδα, αυξάνοντας τα επίπεδα  της υγρασίας κατά 179% και τη διατηρεί για 24 ώρες σε επίπεδο 65%. 
Το ΝΕΟ Clinique for Men™ Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrateπροσελκύει και δεσμεύει την υγρασία στην επιδερμίδα για βέλτιστη συγκράτηση και ισχυροποίηση της υδρολιπιδικής ασπίδας. 
Η καινοτομική λεπτόρρευστη σύνθεσή του μεταμορφώνεται από τζελ σε υγρό, απελευθερώνοντας ένα κύμα μη-λιπαρής ενυδάτωσης που απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. 
Η επιδερμίδα καταπραΰνεται, νιώθει αναζωογονημένη με μια αίσθηση δροσιάς.
Όποιος και αν είναι ο τρόπος ζωής σας ή η εποχή του χρόνου, η επιδερμίδα είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως ρύπανση και υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία μπορεί να επιταχύνει την αφυδάτωση και να οδηγήσει σε πρόωρα σημάδια γήρανσης. Χάρη στην τεχνολογία διπλής δράσης LiquidSphere™ η σύνθεση του ΝΕΟΥ Clinique for Men™ Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate, βοηθά να σπάσει ο κύκλος της ξηρότητας και της οξειδωτικής βλάβης, απελευθερώνοντας ζωτική αντιοξειδωτική προστασία.

Διπλή τεχνολογική καινοτομία που συνδυάζει:

Τεχνολογία Liquid Sphere™ -
·         Ενσωματωμένα σφαιρίδια Βιταμίνης Ε και Βιταμίνης C «σπάνε» αμέσως κατά την εφαρμογή και απελευθερώνουν ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν από οξειδωτικές βλάβες και ελεύθερες ρίζες.
Τεχνολογία Συγκράτησης της Υγρασίας με Πολυμερή 
·         Ο  συνδυασμός ενυδατικών στοιχείων και πολυμερών σφραγίζει και κλειδώνει την υγρασία, καθώς επίσης ενισχύει την συγκράτηση της στην επιδερμίδα.
Όλες οι ενυδατικές κρέμες δεν είναι ίδιες
Για υγιή, ήπια επιδερμίδα- ενισχύστε τη δική σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε πρωί ή βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό σε καθαρή επιδερμίδα.  Επίσης είναι ιδανικό για χρήση μετά το ξύρισμα για να καταπραΰνει και να ηρεμήσει την ερεθισμένη επιδερμίδα. Είναι ασφαλές για την περιοχή των ματιών.
Πολεμήστε την ξηρή επιδερμίδα και τις περιβαλλοντικές φθορές με το ΝΕΟ Clinique for Men™ Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate.

Διαθέσιμο στα καταστήματα από το Μάιο με ΠΛΤ 30,25€.