Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το μυστικό για απαλή επιδερμίδα...!



Η επιδερμίδα του σώματoς «ξαναγεννιέται» με shea butter
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ χειμώνα-καλοκαίρι μου αρέσει το δέρμα μου να είναι απαλό γι’ αυτό και πάντα χρησιμοποιώ κρέμες σώματος ή κάποιο λάδι με ωραίο άρωμα.
Την ημέρα που έφτασε στα χέρια μου το λάδι σώματος της Saryna Key, το 
Dry body oil, απλά ξέχασα όλα τα υπόλοιπα…Δεν είναι μόνο το τέλειο άρωμα αλλά και το γεγονός οτι το απλώνεις στο σώμα σου και μπορείς αμέσως να φορέσεις τα ρούχα σου αφού δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό. Τέλεια απαλή επιδερμίδα με ένα υπέροχο άρωμα…
Πριν από λίγες μέρες ανακάλυψα και το Βody butter της Saryna Key που μόλις έφτασε στη χώρα μας.
Ο συνδυασμός των δύο προϊόντων είναι συναρπαστικός.

Είμαι φανατική των συγκεκριμένων προϊόντων για τα μαλλιά εδώ και αρκετό καιρό, οφείλω όμως να ομολογήσω οτι και τα προϊόντα σώματος του ίδιου brand έχουν θεαματικά αποτελέσματα.

Και το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος…αν τα χέρια σας δείχνουν ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα δοκιμάστε και το τρίτο προϊόν της νέας σειράς, το Hand Butter και θα δείτε αμέσως τη διαφορά.

Το shea butter, βασικό συστατικό της Saryna Key, είναι ένα θαυματουργό βούτυρο με πολλαπλά οφέλη που παράγεται από τους καρπούς του δέντρου shea karite και χρειάζεται 50 ολόκληρα χρόνια για να ωριμάσει στα δάση της Αφρικής.
Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά ο Mike Sabag έβαλε την υπογραφή του στη σειρά «No body else» που μόλις κυκλοφόρησε και στη χώρα μας από την Ελληνική εταιρεία Hair Pro.
Αυτή τη φορά η Saryna Key μας παρουσιάζει 3 προϊόντα για σώμα και χέρια,  με απαλή υφή που δεν αφήνουν  ίχνος λιπαρότητας και διαθέτουν το «ακαταμάχητο» άρωμα της Saryna Key.
Saryna Key Body Butter
(περισσότερα, εδώ)