Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Θέλεις να γίνεις εξώφυλλο...;


"Μήπως είσαι fashionista; Και μήπως θέλεις να "γίνεις εξώφυλλο"; Αν ναι, η παρακάτω είδηση, σε ενδιαφέρει πολύ...!"


To MadWalk 2017 By Aperol Spritz και το ATHENS METRO MALL, μαζί σε έναν σούπερ διαγωνισμό: «Γίνε το εξώφυλλο του πρώτου digital magazine του

MadWalk by Aperol Spritz»


Είσαι fashionista; To MadWalk 2017 by Aperol Spritz και το ATHENS METRO MALL αναζητούν το street style icon που μπορεί να γίνει εξώφυλλο και σε καλούν σε έναν σούπερ διαγωνισμό: “Γίνε το εξώφυλλο του πρώτου digital magazine του MadWalk”. Πως; Μέσα από τον facebook διαγωνισμό που θα βρεις εδώ: http://mad.tv/go/madwalk-metromall/ Μία μόνο φωτογραφία σου μπορεί να γίνει το εισιτήριο για μια fashion εμπειρία ζωής! Αρκεί απλώς να την ανεβάσεις στο Facebook tab του Mad για το ATHENS METRO MALL!

Οι υποψήφιοι μπαίνουν στο Facebook page του Mad, αναζητούν το tab και ανεβάζουν μια φωτογραφία τους. Είκοσι φωτογραφίες θα επιλεχθούν και οι τυχεροί θα ζήσουν την  εμπειρία ενός μοναδικού fashion shooting με hair styling και make up grooming, από τους fashion experts του MadWalk by Aperol Spritz, στο ATHENS METRO MALL την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 17:00, σε ένα fashion party παρέα με τον ΜΑD radio 106,2, που θα εκπέμπει ζωντανά στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο.

Ένας όμως θα είναι ο μοναδικός νικητής που θα κερδίσει ένα digital εξώφυλλο και μία VIP πρόσκληση στο MadWalk 2017 by Aperol Spritz. Όποιοι λοιπόν:
ü  Αγαπούν τη μόδα και είναι μέρος της ζωής τους
ü  Θεωρούν ότι έχουν μοναδικό στυλ για να γίνουν εξώφυλλο.

Είναι υποψήφιοι cover stars και καλούνται να λάβουν μέρος στον πιο fashion διαγωνισμό.
                                         
JOIN THE FASHION ROCK STARS at Athens Metro Mall for Madwalk by Aperol Spritz

Event. Lifestyle