Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

WALK IN PINK...SNEAKERS


Credit

To ροζ είναι ένα χρώμα θηλυκό
, απαλό, ευκολοφόρετο, που μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλές αποχρώσεις. Είναι γλυκό, ήπιο, είναι Μόδα και, μην ξεχάσω να σας πω, ένα από τα πολύ αγαπημένα μου χρώματα. Γι΄αυτό, απόλαυσα τις επιλογές που βρήκα σε μια "βόλτα" μου, και σκέφτηκα να τις μοιραστώ μαζί σας. Άν σας αρέσουν, τότε πολύ απλά...just get the look!

Ξεκινάμε με sneakers ροζ μαζί με λίγο ασημί, (Axel Arigato Sneakers), όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία, κάτι που τα κάνει ξεχωριστά, αφού μπορούν να φορεθούν με τζην ή με πανταλόνι από το αγαπημένο σας ύφασμα, από το πρωί ως το βράδυ, πάντα ανάλογα με τα υπόλοιπα clothing items και αξεσουάρ που θα επιλέξετε να τα "συνοδέψετε".  Ένας από τους συνδυασμούς που θα προτιμήσω προσωπικά, είναι η επόμενή μου επιλογή:

Credit
Credit

Και ακολουθεί μια επίσης πολύ, πολύ αγαπημένη μου επιλογή, που είναι...

Credit

Ένας υπέροχος συνδυασμός, ιδανικός για τις ημέρες που γλυκαίνουν και πάνε σιγά-σιγά, προϊδεάζοντάς μας για μια άνοιξη με χρώμα και άρωμα. Και ακολουθούν φωτογραφίες με έμφαση στις λεπτομέρειες αυτής της ενδυματολογικής μου επιλογής και φυσικά πού αλλού από την τσάντα με την οποία μπορείτε να την αναδείξετε...;

Credit

Όσον αφορά δε στα υπόλοιπα fashion items της φωτογραφίας, οι σχετικές λεπτομέρειες είναι:
Low top sneakersLANVIN

Teatro Swing Coat in Old RoseMADEWELL

Petite Malle Epi Denim,  Louis Vuitton 


Simone Pants
RAG & BONE
Και τέλος, μια περισσότερο casual επιλογή, που "κλείνει" με ροζ sneakers adidas και πολύ στυλ.  
                                                                    

Εσείς τι λέτε; 
Σας αρέσει;

Fashion, Sneakers