Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

‘Ενας υποβρύχιος κόσμος… στο σπίτι σας by zara home!!!


H νέα κολεξιόν της Zara Home Underwater για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 αποκαλύπτει έναν φανταστικό, ονειρικό υποβρύχιο κόσμο. Έναν ωκεανό από λουλούδια και ζώα με στοιχεία από τη θάλασσα και τη στεριά.
Το πρώτο μέρος της κολεξιόν παρουσιάζεται σε κοραλί, ροζ και πορτοκαλί τόνους που διηγούνται μαγικές ιστορίες, με τυπώματα όπου πρωταγωνιστούν κοχύλια, ψάρια και φύκια αλλά και λουλούδια, έντομα, πουλιά και πεταλούδες. Ένα υπέροχο εξωπραγματικό σύμπαν μας περιμένει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Τα θαλασσινά μοτίβα είναι βασικό στοιχείο του δεύτερου μέρους της κολεξιόν, που παρουσιάζεται σε έντονα και φρέσκα χρώματα, μπλε τυρκουάζ, κίτρινο λάιμ και λιλά.
Μια ζωηρή, θαλάσσια ψευδαίσθηση με έντονα χρώματα που φέρνει μια φρέσκια, μοδάτη πινελιά στο σπίτι σας.
Μεταλλικό, γκρι και μπλε είναι τα βασικά χρώματα για το τρίτο, το πιο σοφιστικέ και κομψό μέρος της κολεξιόν Underwater. Με το ίδιο θαλάσσιο θέμα, σε αυτό το μέρος βρίσκουμε τυπώματα με αρχαίες υποβρύχιες πόλεις. Εικόνες με στοιχεία αρχιτεκτονικά όπως αψίδες, κολώνες και πύλες συνδυάζονται με θαλάσσια μοτίβα και δημιουργούν απρόσμενα σχέδια.
‘Ενας υποβρύχιος κόσμος… στο σπίτι σας by zara home!!!
‘Ενας υποβρύχιος κόσμος… στο σπίτι σας by zara home!!!
Η κολεξιόν Underwater φωτογραφήθηκε από τον François Halard.
Lifestyle